Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь вперше показала образи, які допоможуть виглядати на 10 років молодше

Виконавиця ролі мами Вєрки Сердючки Інна Білоконь показала, як їй вдається виглядати дуже молодою. Як відомо, акторку часто навіть не впізнають на вулицях.

Усе своє життя Інна Білоконь постає на сцені в образі бабусі. Її завжди супроводжує біла хустинка, масивні окуляри, підкладка на живіт, яка робить її об’ємнішою, закрита сорочка, тощо.

Тривалий час публіка навіть не знала, хто така Інна Білоконь, і як вона виглядає в реальному житті. Шанувальники думали, що поруч з Андрієм Данилко дійсно бабуся, і яким же було їхнє здивування, коли вони дізналися, що роль відіграє молода та красива жінка, яка вміє перевтілюватися настільки швидко та талановито, що навіть сумнівів не виникає у її віці.

Але роки йдуть, а Інна Білоконь виглядає ще більш свіжою та молодою. Як їй це вдається?

Інна Білоконь показала, які образи допомагають їй виглядати молодше

Безумовно, багато чого вирішує стиль. Інна Білоконь не робить собі короткі зачіски, і не зраджує подовженому каре. Волосся завжди доглянуте без так званої “ялинки”.

 Інна Білоконь показала, які образи допомагають їй виглядати молодше

Денний макіяж в неї супроводжується рожевими тонами, які вона наносить на щоки, щоб надати природного рум’янцем та на губи. Акцент робиться на брови і вилиці.

Також Інна Білоконь не відмовляє собі у використанні хайлайтеру, щоб зробити обличчя сяючим і надати йому свіжості.

Мама Вірки Сердючки Інна Білоконь розповіла, що вперше стала бабусею
 Інна Білоконь показала, які образи допомагають їй виглядати молодше

Так як у зірки світла шкіра та волосся, вона часто любить створювати контраст за допомогою темних речей. Вони змушують шкіру також сяяти і не затьмарюють її, а навпаки підкреслюють колір.

Інна Білоконь показала, які образи допомагають їй виглядати молодше

Так як Інна має маленький зріст, вона може собі дозволити молодіжні образи. Тому часто обирає кросівки, вільні штани та куртку, картуз на голову. Здавалося б неймовірно мало зусиль, а в результаті дійсно вдалий образ, який зменшує вік.

Також Інна часто віддає перевагу простим зачісками, які також виглядають в молодіжну. Вона запросто може зробити пучок на голові, але за декорувати його таким чином, що неохайність виглядає як справжнє укладання.

Схожі статті

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.

Репяхова показала першу спільну світлину з Віктором Павліком: тоді й уявити не могла, що стане його дружиною

Відома блогерка Катерина Репяхова колись навіть мріяти про зустріч з Віктором Павліком не могла. Проте зараз жінка з гордістю розповідає про те, як доля допомогла їм зблизитися.

“Без образ”: Святослав Вакарчук покинув Батьківщину та показав, де він тепер за кордоном – обрав Європу

Відомий український виконавець Святослав Вакарчук вразив новиною про виїзд за кордон. Де зірка знаходиться зараз? І чи повернеться він на батьківщину?