36-річна Леся Нікітюк показала пару прийомів та дала зрозуміти – кордони ведучої не переходити. Усик оцінив

Відома телеведуча Леся Нікітюк вже давно окреслила дозволені межі. Своїм гострим язиком вона вміло відповідає всім невдоволеним. Проте тепер жінка знає інші методи...

Популярна українська телеведуча та блогерка Леся Нікітюк має досить сильний характер. Окрім того, у жінки непогано розвинуто почуття гумору. Вона вміло відповідає на критику, переводячи всі незручні запитання в жарт. Проте, сьогодні, Леся почала освоювати нове мистецтво, що допоможе приборкати безсоромних коментаторів.

У своєму Instagram, блогерка розмістила декілька нових сторіс. Загалом, це цілком звична для неї справа. Але, цього разу вона дійсно змогла здивувати своїх підписників, адже з’явилася на боксерському рингу.

За словами Лесі, новий вид спорту їй потрібен аби направити енергію у правильне річище. Всі ми вже втомилися від постійного стресу, тож потрібно шукати методи для розрядки. Хтось читає, хтось медитує, хтось насолоджується природою. Наприклад, Каменських обіймає собаку. А Нікітюк вирішила надавати тренерові стусанів. Чи не тільки тренеру?

“Щоб триматися емоційно я вже і на бокс пішла. Усику, жди”, – написала телеведуча.

Леся Нікітюк показала своє нове захоплення
Леся Нікітюк показала своє нове захоплення

Звісно, відомий боксер, який нещодавно переміг бій за титул WBC Олександр Усик не зміг пройти повз такої гучної заяви та відреагував на відео Лесі. Він відмітив її сторіс емоджі вогником та надіслав у особисте символ сили.

Леся Нікітюк показала своє нове захоплення
Леся Нікітюк показала своє нове захоплення

Тож, тепер хейтери тримайтеся, Леся не дасть себе образити. Вона й раніше вміло відповідала на всі закиди, а зараз ще й навчилася боксувати. Загалом, жінці не сидиться на місці, вона постійно в русі, то проєкти нові знімає, то до родини їздить. Але на нове хобі, час знайшовся. Не знаємо, чи надовго ця пристрасть у Лесі, проте зазначимо, що подібні навички дуже корисні у звичайному житті, хоча б для самооборони.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.