Обіймає не Потапа: Каменських на тлі новин про розлучення зізналася, хто піднімає їй настрій замість репера

Відома українська виконавиця Настя Каменських зізналася, хто допомагає її пережити складні дні. Цікаво, що поруч з артисткою не її коханий чоловік Потап.

Популярна співачка Настя Каменських, як і решта людей має погані дні. Всім нам іноді хочеться закритися від усього світу та зануритися в себе. Проте, чи є це дієвим методом боротьби з депресією? Артистка визначила, що допомагає їй підлікувати своє ментальне здоров’я та поділилася способом з підписниками.

У новому допису в Instagram, Настя зізналася, що справляється з проблемами не сама. Вона потребує допомоги зі сторони. Проте, що дивно, жінка ані слова не написала про свого офіційного чоловіка Потапа. Натомість Каменських вирішила зануритися в обійми своєї собачки Мімі. За словами жінки, це дійсно покращує її день та самопочуття.

“Мені допомагає спілкування з близькими, обійми з моєю Мімі. Я за те, щоб говорити про те, що всередині, а рідні знаходять потрібні слова і зрозуміють навіть коли вони не потрібні”, – написала Настя.

Настя Каменських розповіла, хто допомагає їй справлятися зі стресом
Настя Каменських розповіла, хто допомагає їй справлятися зі стресом

Крім того, артистка практикує дихальні вправи. Вона вважає, що це дієвий метод проти стресу. Таким чином, вона знижує рівень тривожності та занепокоєння. зірка наголошує, що проблем з ментальним здоров’ям не варто соромитися. Вона закликає піклуватися про себе та за потреби відвідувати спеціалістів.

Підписники погоджуються з Настею та відмічають, що спілкування з тваринами дійсно має лікувальний характер. Тому, чимдуж обійміть свою домашню тваринку або виділіть кілька годин та вирушіть до контактного зоопарку, чи на кінну прогулянку.

“Час з тваринами – це особлива терапія, дійсно допомагає”, “Собаки нам допомагають у важкі час! Я свого спасителя Джека теж часто обіймаю. Будемо триматися, Настю”, – написали під дописом.

Настя Каменських розповіла, хто допомагає їй справлятися зі стресом
Настя Каменських розповіла, хто допомагає їй справлятися зі стресом

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.