“Світ не знає картоплі”: донька Міші Кацуріна вирішила показати Наді Дорофєєвій, як потрібно писати пісні

Пісні Наді Дорофєєвої — це справжні хіти, які збирають мільйони прослуховувань. Та, здається, донька Міші Кацуріна Олександра знає, як можна зробити їх ще кращими.

Свого часу Надя Дорофєєва відмовилася продовжувати неймовірно успішний проєкт “Время и Стекло”, бо не бачила перспектив для його зростання. Співачка завжди хотіла розвиватися, рухатися вперед, а тому почала сольну кар’єру. Сьогодні ми можемо чітко побачити, що це рішення було правильним, оскільки її треки демонструють неймовірну популярність на різноманітних музичних майданчиках.

Наприклад, кліп до пісні “Щоб не було”, в якому вона знялася разом зі своїм коханим Мішею Кацуріним, нещодавно перетнув позначку в 30 мільйонів переглядів, що серед українськомовних пісень є одним з найкращих результатів. Але цього разу Дорофєєва вирішила розповісти про трек “Хартбіт”. І не про 4 мільйони переглядів, а про цікаве переосмислення тексту донькою Міші Кацуріна.

Надя Дорофєєва показала таланти доньки Міші Кацуріна Олександри
Надя Дорофєєва показала таланти доньки Міші Кацуріна Олександри

Батько Олександри вирішив пограти на гітарі та заспівати нову пісню Наді. Але дитині рядки про долоні, які не мають меж, не дуже сподобалися. Тому вона запропонувала власний погляд на те, як потрібно писати якісні тексти:

“Світ не знає картоплі,

а я сиджу і їм її на балконі”

Можливо, саме це спонукало Дорофєєву почати чистити картоплю, щоб світ про неї дізнався. А щоб співачці не було нудно, Олександра читала їй про містера Подушку.

Познайомивши світ з картоплею та весело провівши час з дітьми, Надя вирішила відпочити разом з Мішею за переглядом фільму. Вони зручно вмостилися о 18:45, а вже за 2 хвилини кіно для Кацуріна закінчилося — він заснув. Ця ситуація дуже розвеселила співачку, тому вона вирішила поділитися нею з підписниками. А Міша вирішив дотепно відповісти на допис коханої: “просто потребував антракту”.

Надя Дорофєєва показала, як Міша Кацурін дивиться з нею фільм
Надя Дорофєєва показала, як Міша Кацурін дивиться з нею фільм

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.