“Не потисну йому руку”. 43-річний Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи: він – відомий ведучий

Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи. Відомий український ведучий висловився про ставлення до продюсера і вразив заявою, що не потисне йому руку.

Коли про втечу українських зірок журналісти розпитують більш зрілих артистів, зазвичай вони уникають прямих формулювань і абстрактну діляться думкою. Таким чином, щоб не прозвучали жодні звинувачення чи осуд.

Молода ліга навпаки висловлюється вельми різко та не соромиться використовувати жорсткі формулювання. Діставалося і Олегу Винникк, і Потапу, і навіть Софії Ротару, яка,за офіційною версією, нібито не виїжджала, але не брала участь у інформаційній боротьбі.

Даніель Салем розповів, як ставиться до Потапа та його втечі

Потап і Настя Каменських розповіли, як їх об'єднали постійні суперечки
Даніель Салем розповів, як ставиться до Потапа та його втечі

Даніель Салем на даний момент захищає Україну і часто дає коментарі на рахунок українського суспільства, шоу-бізнесу, розвитку і так само зрадників.

Даніель заявив, що у всіх різні ситуації, але Потапу він не стане тиснути руку. Його кейс здається йому дивним.

“Не потисну руку точно. Якщо спробують зі мною заговорити, то я їм не раджу. У мене є друзі, які поїхали. По-перше, ми не знаємо історію кожної людини. Я проти того, щоб українці говорили погано про українців загалом. А якщо казати про Потапа, то для мене це дивна історія”

Варто відзначити, що раніше Потапа також критикували Олена Мозгова, Анастасія Приходько та інші колеги.

Продюсер тим часом майже не з’являється в Україні, подорожуючи за кордоном. Він з’являється то в Іспанії, то вазі, то в інших куточках світу. За його словами, він збирається популяризувати українську музику, а також таким чином допомагати Україні боротися з ворогом.

Попри постійну критику на його адресу, знаходиться також користувачі, які готові його підтримати. Останнім часом артист видаляє негативні коментарі під своїми публікаціями та залишає позитивні. На деякі випади на свою сторону він відповідає публічно, але при цьому часто визнає помилки і жартує над власним репертуаром.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?