“Я молода і не повинна бути одна”. Колишня дружина Віктора Павліка вперше показала свого нового коханого

Колишня дружина Віктора Павліка Лариса Созаєва вперше показала свого нового обранця, з яким вона познайомилася в мережі. Як виглядає коханий жінки?

Про те, що Віктор Павлік збирається розлучатися зі своєю дружиною стало відомо ще 2019-го. Тоді пара була офіційно розписано, але фактично їх пов’язував лише спільний син. Спадкоємець Віктора Франковича на той момент боровся з саркомою і дуже важко переживав погані стосунки між батьками.

Коли Павла поховали, історія Лариси і Віктора завершилася. Втім, не завершилися скандали. Нова обранець ця Павліка Катерина ще неодноразово посвариться з колишньою дружиною свого чоловіка. Зокрема, будуть і суди, і поділ майна.

Екс-дружина Віктора Павліка показала свого нового обранця

 Екс-дружина Віктора Павліка показала свого нового обранця

Лариса не відмовляла собі у задоволенні виражати свої почуття та думки. А Віктор Франкович, як розповідала Катерина, вважає її глибоко релігійною людиною, а тому не сприймає критику на її рахунок. Конфлікт зайшов настільки далеко, що Репяхова навіть думала розлучатися з чоловіком через це.

Але зараз в сім’ї все налагодилося, і не тільки у сім’ї Павліка. Лариса Созаєва нещодавно показала, як виглядає її новий обранець. З ним вона познайомилася в мережі і зараз вже активно будує стосунки, забувши про Віктора Франковича, а також його невірність у шлюбі.

Екс-дружина Віктора Павліка показала свого нового обранця

“Дуже правдива, чесна і патріотична людина. Людина слова, я б сказала. Тобто це, мабуть, абсолютний ідеал для жінки, – заявила Лариса. – А ще – хороший господар”

Виявляється, він непогано знає історію, тому розповідає своїй коханій про минуле України, а також пояснює їй, чому не можна чіплятися за минуле і яка небезпека в цьому ховається. Також Лариса підкреслила, що вона ще молода, і має потребу у хорошій компанії. Тому, для неї не було проблемою її знайти. Про весілля поки що мова не йде, і на рахунок планів з обранцем Лариса також не розповсюджується. Але судячи з усього, кохання їй знайти вдалося.

Схожі статті

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?

Таку красу під парео гріх ховати: Марічка Падалко блиснула фігурою, якою не похизується більше ніхто на 1+1

Марічка Падалко показала, чим на каналі 1+1 не похизується більше ніхто, крім неї. Не дивно, що Єгор Соболєв ніколи не забуває про свою дружину та спішить додому.

Юрій Горбунов не зміг відростити густі як в дрімучому лісі вуса: Зібров посміється з такої “щіточки” (ФОТО)

Юрій Горбунов не зміг відростити густі вуса. Павло Зібров лише посміється з такої "щіточки", але іншого варіанту не було, тож ведучий показав, як тепер виглядає.

Запропонував їй таке, що вона не змогла піти: Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком Вадимом

Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком. Бізнесмен запропонував співачці таке, що вона просто не змогла йому відмовити. Що саме він їй сказав?

“Це вибір серця”: 46-річна Лілія Подкопаєва показала дитину, яку вирішила всиновити та не шкодує про це

Поява в сім'ї дитини завжди перетворює звичну буденність на щось особливе. Ексгімнастка Лілія Подкопаєва розповіла, як колись наважилася на цей крок та дала поради підписникам.

Барбі Каменських: 37-річна дружина Потапа приміряла рожевий образ та вразила своєю “ляльковою” красою

Кожен шанувальник Насті Каменських знає про її неймовірне почуття стилю. Щоразу співачці вдається дуже вдало підкреслити власну привабливість. Цього разу вона "скопіювала" Барбі.