Лідія Таран показала єдину дочку, яку народила від Андрія Доманського: успадкувала його вуста і посмішку

Відома українська ведуча Лідія Таран показала свою єдину дочку Василина, яку колись народила від Андрія Доманського. Вона значно подорослішала та змінилася.

Лідія Таран та Андрія Доманський по праву вважалися однією з найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу, але так склалося, що їм не вдалося побути разом довго. В обидвох були абсолютно однакові цілі та погляди. І здавалося, нічого немає заважати їм рухатися вперед разом. Втім, телеведуча захотіла взяти участь у танцях і Андрію це не сподобалося.

Пара розійшлася, коли їхня спільна дочка була ще дуже маленькою. Примітно, що обидва не хотіли одружуватися, хоча і вели публічний образ життя, і розповідали публіці про особисте.

Лідія Таран показала, як виглядає її єдина дочка Василина Доманська

Лідія Таран з Андрієм Доманським та маленькою Василиною
 Лідія Таран показала, як виглядає її єдина дочка Василина Доманська

Зараз Лідія Таран разом з єдиною спадкоємицею проживає у Франції. Певний період часу вона підтримувала зв’язок з Андрієм, коли дитина ще не могла самостійно налаштовувати комунікацію. Однак зараз між ними повністю обірване спілкування. Василина сама зв’язується зі своїм батьком і час від часу з ним бачиться.

Родина проживає в Парижі. Василина відвідує школу, і незабаром вже має обрати спеціальність, яка відкриє їй двері у майбутнє. Лідія Таран також навчається в університеті, до того ж французькою мовою. Обидві час від часу приїжджають до України, але в Києві не залишаються надовго.

Подейкують, що Андрій Доманський на даний момент живе у Прибалтиці, хоча його дружина Марина відмітила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що перебуває в Києві.

 Лідія Таран показала, як виглядає її єдина дочка Василина Доманська

Усі діти Андрія Доманського, яких п’ятеро, неймовірно на нього схожі. Але складається враження, що саме Василина є його повною копією. Їй навіть дісталася родимка.

На публіку Василина не розповідає про те, як у неї складаються стосунки з батьком. Андрій же повністю зник з інформаційного простору і навіть не з’являється на телебаченні. Хоча ще 4 роки тому вів кулінарну передачу.

Схожі статті

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?

Таку красу під парео гріх ховати: Марічка Падалко блиснула фігурою, якою не похизується більше ніхто на 1+1

Марічка Падалко показала, чим на каналі 1+1 не похизується більше ніхто, крім неї. Не дивно, що Єгор Соболєв ніколи не забуває про свою дружину та спішить додому.

Юрій Горбунов не зміг відростити густі як в дрімучому лісі вуса: Зібров посміється з такої “щіточки” (ФОТО)

Юрій Горбунов не зміг відростити густі вуса. Павло Зібров лише посміється з такої "щіточки", але іншого варіанту не було, тож ведучий показав, як тепер виглядає.

Запропонував їй таке, що вона не змогла піти: Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком Вадимом

Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком. Бізнесмен запропонував співачці таке, що вона просто не змогла йому відмовити. Що саме він їй сказав?

“Це вибір серця”: 46-річна Лілія Подкопаєва показала дитину, яку вирішила всиновити та не шкодує про це

Поява в сім'ї дитини завжди перетворює звичну буденність на щось особливе. Ексгімнастка Лілія Подкопаєва розповіла, як колись наважилася на цей крок та дала поради підписникам.

Барбі Каменських: 37-річна дружина Потапа приміряла рожевий образ та вразила своєю “ляльковою” красою

Кожен шанувальник Насті Каменських знає про її неймовірне почуття стилю. Щоразу співачці вдається дуже вдало підкреслити власну привабливість. Цього разу вона "скопіювала" Барбі.