Дружина Віктора Павліка розповіла, як співак ставиться до затримки мови у сина: “У чоловіка є велика травма”

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла, як співак ставиться до затримки мови у їхнього спільного сина Михайла. Блогерка вразила неочікуваною правдою.

Як відомо, Віктор Франкович дуже прив’язаний до своїх дітей. Нині їх в нього троє від різних шлюбів. Павла Павліка він поховав 5 років тому. Хлопець довгий час хворів на рак і згодом відмовився від боротьби за своє життя, віддавши перевагу можливості насолоджуватися днями, які йому залишилися.

Віктор Павлік дуже важко переживав втрату, вкладав свій біль у творчість, шукав втіхи у музиці, але його горе не пройшло, і навряд пройде. Нещодавно це зайвий раз підтвердила його дружина Катерина, яка на даний момент займається розвитком мови у їхнього сина Михайла.

Дружина Віктора Павліка розповіла про ставлення співака до затримки мовлення у сина

Молода дружина Віктора Павлика засвітилася у спеціальній клініці
Дружина Віктора Павліка розповіла про ставлення співака до затримки мовлення у сина

Рік тому блогерка публічно визнала, що помічає затримку мови у їхнього сина і взялася з’ясовувати корінь проблеми. Вони обійшли безліч лікарів та спеціалістів, отримали різні діагнози та пояснення. Врешті-решт, стало відомо, що затримкою можна працювати, і Михайло обов’язково заговорить. На даний момент малюк вже робить величезні успіхи, а за нього радіють підписники Катерини.

Так як сім’я планує ще одне поповнення блогерка також наважилася на генетичний тест, результат якого показав, що це не спадковий випадок.

Дружина Віктора Павліка розповіла про ставлення співака до затримки мовлення у сина

Також вона дала ексклюзивний коментар своїм підписникам на рахунок того, як Віктор Франкович ставиться до проблеми свого сина. Музикант, як виявилося, дуже прив’язаний до дитини, сильно його балує та проявляє ніжність, а затримка його не турбує. Катерина переживає, що це може відобразитися на вихованні дитини, але вона розуміє, що для Павліка це необхідно після пережитого.

“Любить до нестями, сильно балує й іноді не розуміє, що це навіть може нашкодити розвитку. Доктор сказала не забороняти це робити чоловіку, адже у нього є велика травма…”, – розповіла Катерина.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?