Компанія, яка складається всього з однієї людини: Ольга Фреймут розповіла, чому навчає людей за кордоном

"Ревізорку" Ольгу Фреймут закордоном вразив один бізнесмен. Він зробив те, про що зірка навіть подумати не могла. І саме це вона назвала успіхом.

Українська телеведуча, журналістка та письменниця Ольга Фреймут, яке вже тривалий час проживає у Лондоні розповіла про зустріч із одним цікавим бізнесменом. Це сталося в одному з маленьких міст Іспанії, де вона перебувала якийсь час. Своєю пригодою журналістка поділилася на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

За її словами, вона знаходилася в дуже малесенькому іспанському місті. Через його віддаленість була проблема навіть викликати таксі, тому поради щодо цього вона запитала в своїх сусідів. Останні розповіли їй про те, що є один місцевий бізнесмен — таксист. Зірці надали його номер телефону. Вона набрала його і повідомила, що їй потрібне таксі в аеропорт. Чоловік пояснив, що не потрібно йому телефонувати на його особистий номер, а слід подзвонити в службу таксі (безпосередньо в компанію). Він пообіцяв і скинув Олі Фреймут номер цієї компанії у WhatsApp.

 

Українська знаменитість одразу набрала цей номер і повідомила те саме, що їй потрібне таксі до аеропорту. На її здивування, слухавку підняв той самий чоловік Сергій, який відповів, що так, можна і авто скоро прибуде на вказане місце. Вся ця ситуація дуже сильно шокувала Ольгу Фреймут. Насамперед тим, як людина розділяє особисте і професійне життя. Насамперед, компанія Сергія складається з однієї людини — з нього самого. Телеведуча з України щиро вірить у те, що така людина, як він, зможе створити цілу корпорацію.

“Ця історія мене дуже розчулила. З часом Сергій зможе збудувати корпорацію. Бо він поважає клієнта і не хоче змішувати особисте з професійним”, – пояснила Ольга Фреймут.

Зірка також зазначає, що бізнес — це невидимі деталі, а манери в бізнесі здатні створити щось неймовірне. Протягом 15 років вона разом із своєю командою покращувала сервісні послуги в Україні, а тому вона знає про що говорить.

Схожі статті

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.

“Зводять з розуму”: шеф-кухар Євген Клопотенко пояснив, чому вирішив прийти на ринок та понюхати людей

Для чого ви ходите на ринки? Тільки не кажіть, що за покупкою продуктів. От шеф-кухар Євген Клопотенко відвідує їх, щоб понюхати людей. Але він пояснив таке своє нестандартне хобі.

Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце: Холостяку скаже “прощавай”?

Відомий український ведучий та зірка каналу СТБ Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце. Невже кар'єрі настав кінець?