Дружина має сидіти вдома і слідкувати за домом: Славія розповіла, яким був шлюб з Дзідзьо – діток не хотів

Славія розповіла, яким був її шлюб з Дзідзьо. Шляхи пари розійшлися, але співачка розкрила, як саме до неї ставився екс-обранець. Виконавець відреагував.

Разом ці двоє були майже 20 років. Вони пройшли етап юності, молодості і обидва виросли як професіонали. Коли Михайло та Ярослава були одруженими, то на екранах здебільшого з’являвся лише чоловік.

Але після рішення про розлучення все кардинально змінилося, і на світло вийшла Ярослава. Ще за декілька років до цього вона в інтерв’ю говорила про те, що жінка має сидіти вдома та слідкувати за господарством.

Slavia розповіла, яким був її шлюб з DZIDZIO

Славія зізналася, що поєднує їх з Дзідзьо після розлучення
Slavia розповіла, яким був її шлюб з DZIDZIO

Але вже через декілька років стало зрозуміло, що співачка не розповідала, що відчувала насправді. Вже тоді вона мріяла про музичну кар’єру, але була вимушена миритися з позицією чоловіка, який не хотів мати конкурента під власним дахом.

У своєму ексклюзивному інтерв’ю Славія розповіла, що Михайло не тільки не бажав для своєї дружини роботи на сцені, але і всіляко намагався зупинити її на цьому шляху.

Окрім того, вона зазначила, що чоловік не хотів дітей. Принаймні, ніколи про це їй не говорив, через що в них так і не з’явилися спадкоємці. Можливо, якби в родині сталося поповнення, все склалося би інакше.

Екс-дружина Дзідзьо Славія вперше показала свою сестру
Slavia розповіла, яким був її шлюб з DZIDZIO

Ставалися негаразди і через Ольгу Цибульську. Співачка визнала, що її дійсно турбували плітки про їхній роман, і вона ображалася на свою колегу за те, що там підігру вала чуткам, а не спростувала дану інформацію. Співачка відповіла Ярославі публічно із сарказмом, але вже через декілька тижнів до мережі злили інформацію про чоловіка Цибульської, і зробив це журналіст, з яким спілкувалася Ярослава.

Зараз вона розлучена, будує музичну кар’єру, говорить про майбутнє України і дає невеличкий виступи. Михайло не пішов з її життя повністю і на даний момент навіть підтримує її інформаційно. Що з цього вийде буде зрозуміло лише згодом. Варто відзначити, що обидва натякали на нові стосунки в їхньому житті.

Схожі статті

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?

У Маші Єфросиніної 10-річний син спить догори дриґом: сталева жінка показала, як виховує своє дитя

Сталева жінка України Маша Єфросиніна показала всі складнощі виховання сина без чоловіка. Поки Тимур Хромаєв займається державними справами, зірка тримає дім на своїх "плечах".