Нова зачіска, нові відчуття: Маша Єфросиніна підстриглася і показала себе у новому образі – Полякова ахне!

Головна телеведуча та інтерв'юерка України змінила свою зачіску, образ та стиль. Світлини з новою Машою Єфросініною вже з'явилися в мережі.

Вже легендарна телеведуча України, журналістка, громадська діячка та ведуча проєктів на YouTube Маша Єфросініна зробила собі нову зачіску. Тепер вона виглядає зовсім по-іншому і по-новому. І здається, що з новими силами, наснагою і настроєм вона покрокувала у робоче “поле” — працювати, творити і створювати щось нове. У всякому разі, нині Маша Єфросініна виглядає дуже вмотивованою, повною життєвих сил і яскравих емоцій!

Телеведуча Маша Єфросініна підстриглася і показала себе у новому образі
Телеведуча Маша Єфросініна підстриглася і показала себе у новому образі

Свої нові зміни в житті вона прокоментувала наступним чином: “Нова зачіска, нові відчуття”. А також те, як зі стану “все погано” перейти в стан “любов” за один день. Зірка зізналася, що вчора в неї на повістці дня був неймовірний настрій. Оскільки, вчорашній день повністю змінив її поганий настрій на 180 градусів. Усе тому, що вона зустрілася і записала інтерв’ю з митцем і актором Вовою Шумко. Нова зачіска та зустріч із актором театру-студії “Чорний квадрат” зробила її просто щасливою.

Телеведуча Маша Єфросініна підстриглася і показала себе у новому образі
Телеведуча Маша Єфросініна підстриглася і показала себе у новому образі

Свою нову зачіску Маша Єфросініна показала на відео, яке виклала в своїй stories в Instagram. До відео вона підставила музику, яка також відображає її настрій, думки та стан у момент задоволення собою і своєю новою стрижкою. А саме — це пісня “The World We Knew” (у перекладі “Світ, який ми знали”) у виконанні Frank Sinatra. Основна теза з цієї пісні “Знову і знову я продовжую переглядати світ, який ми знали”. До своєї нової зачіски вона підібрала світлу білу кофтинку “всипану” сріблясто-золотистими вставками з ниток.

Крім нової зачіски, Маша Єфросініна показала всім свої золоті прикраси — троє ланцюжків різної довжини та два золотих браслета. Вчора вона також була з гарним макіяжем і виразно нафарбованими малиновими губами.

Схожі статті

“Мистецтво синяка”: 37-річний Клопотенко розповів, чому після відпочинку з друзями часто виглядає “пом’ятим”

Чи любите ви мистецтво? Сучасні його прояви іноді важко зрозуміти та осягнути. Наприклад, Євген Клопотенко вирішив продемонструвати публіці унікальне "мистецтво синяка".

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.