“Український Голлівуд”: молоді актриси, які мітять на місце сестер Сумських – Петрожицька, Мішина, Кошмал

Дар'я Петрожицька стала відомою завдяки серіалу "Жіночий лікар" та "Папік", Ксенія Мішина прославилася у серіалі "Кріпосна", до Анни Кошмал популярність "прийшла" після "Сашки" та "Сватів".

В українському шоу-бізнесі є три надзвичайно талановиті та молоді актриси, які з часом можуть спокійно потрапити і в Голлівуд. Це Дар’я Петрожицька, Ксенія Мішина та Анна Кошмал. Вони стали улюбленцями у багатьох українців. Жінки мають гарну, унікальну зовнішність і неабиякий талант.

Дар’я Петрожицька українська актриса театру і кіно, а ще Заслужена артистка України, прославилася зігравши роль у серіалі “Жіночий лікар-2”. Про цей серіал в Україні чула практично кожна жінка. Це була перша роль в кіно у житті Дар’ї Петрожицької (2013 рік). Тоді вона зіграла молодого доктора Токарєву. Вже у третій частині багатосерійного серіалу “Жіночий лікар” (2017 рік) актриса продовжила грати роль фахівця з цитогенетики Віри Крилової. Дар’ї дісталася роль “стервозної дівчини”. Тож успіх, відомість і популярність їй приніс саме цей серіал.

Через пару років після зйомок в серіалі “Жіночий лікар” на Дар’ю Петрожицьку чекали ролі в декількох мелодраматичних міні-серіалах “Місто закоханих”, “Голос ангела” та “Міраж”. Найголовнішим фільмом у її кар’єрі став серіал “Папік” від студії “95-й квартал”.

Акторку з безмежно гарними очима Ксенію Мішину відомим на всю Україну зробив серіал “Кріпосна”. По-перше, неабиякий успіх мав і сам серіал. А те, як Ксенія Мішина зіграла головну антагоністку роль – Лідію Шефер, запам’ятав кожен, хто дивився цей серіал. Своєю красою, поставою, гарною вимовою, Ксенія Мішина навіть перевершила саму головну героїню актрису Катерина Ковальчук, яка зіграла кріпачку Катерину Вербицьку у 1-2 сезонах.

Прославилася Ксенія Мішина і своєю грою в мелодрамі “Спокуса”, де вона мала головну роль. А ще в таких багатосерійних картинах, як “Спадкоємиця мимоволі”, “Місто закоханих”, “Лінія світла”, “Веселка в небі”, “Будинок на холодному ключі”.

До Анни Кошмал відомість прийшла після зйомок в серіалі “Сашка” (2015 рік), де вона зіграла роль дівчини, яка виросла в Дитячому будинку. Після того, як вона виростає, починає ремонтувати авто і стає механіком. Одного разу вона натрапила на чоловіка, життя якого було зовсім іншим, і вони закохалися один в одного. Найбільша слава і популярність до Кошмал прийшла після зіграної ролі онуки в серіалі “Свати”. Загалом, у Анни Кошмал більше 40 різних ролей у кіно. Її фільмографія величезна. Тому є що подивитися і чим пишатися українським глядачам.

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?