“Я вдячна богу за тебе”. Могилевська вперше показала обличчя дочок і присвятила пісню чоловіку Валентину

Популярна українська співачка Наталія Могилевська вразила мережу відео, на якому показала, як виглядають обличчя її прийомних дочок. Також зірка присвятила пісню чоловіку Валентину.

Про свого коханого Наталія Могилевська наважилася розповісти лише 3 роки тому. Достеменно невідомо, скільки насправді вони зустрічаються і який саме шлях пройшли. Втім, співачка вразила зізнанням, що Валентин — чоловік, на якого вона дійсно може покластися який змусив її повірити у те, що вона може бути коханою дружиною та мамою.

Ба більше, виконавиця навіть натякнула на те, що вже знаходиться у новому статусі в цих стосунках. Напевно, якби не злив інформації до мережі, Наталія ще не скоро об’явила про те, що в неї поповнення в сім’ї. Але сталося так, що в Могилевській довелося зізнатися, що в неї з’явилося двоє прекрасних дочок.

Наталія Могилевська показала, як провела день народження з сім’єю

Наталя Могилевська показала відпочинок з коханим і доньками
Наталія Могилевська показала, як провела день народження з сім’єю

Спершу Наталія Могилевська відмовлялася їх показувати взагалі. Зірка заявила, що дівчата тільки не адаптувалися до нових реалій їхнього життя і публічність може серйозно нашкодити. Тим паче, що старша лише налагодила справу зі своїм оточенням і повертається до дитинства, яке в неї відібрали.

Але на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram все частіше з’являються матеріали з участю спадкоємець. Власне, нещодавно вона навіть показала їхні обличчя. На честь свого дня народження Наталія створила матеріал, в якому презентувала пісню, що присвятила своєму коханому.

Нагадуємо, що востаннє Наталія Могилевська була заміжня 20 років тому. Її шлюб з Дмитром Чалим тривав усього в рік, після чого пара розійшлася, але на хорошій ноті. Приблизно через 5 років після розлучення Наталя вперше заговорить про своє бажання стати матір’ю, але ця ситуація затягнеться на довгі роки, і врешті-решт переросте у рішення взяти в сім’ю Софію та Мішель. Зокрема, молодша дочка називає Наталію Могилевську мамою.

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?