Наталія Могилевська не втримала зовнішність свого чоловіка у таємниці: як виглядає обличчя Валентина?

Декілька років тому Наталія Могилевська заявила, що будує стосунки з таємничим чоловіком на ім'я Валентин. Його обличчя вона відмовилася показувати, але до мережі вже потрапило його фото.

2022-го Наталія Могилевська вперше розповіла на широку публіку правду про своє особисте життя: в неї з’явився коханий на ім’я Валентин. Його особистість вона розкривати відмовилася. Так само не захотіла показувати його обличчя.

За словами зірки, вони вже були деякий час знайомими. Валентин має досвід життя в еміграції, але зараз перебуває в Україні і активно її підтримує. Навесні 2022-го він підкорив свою кохану, адже допоміг її сестрі перебратися до Франції, щоб народити. Він власноруч перевіз вагітну жінку до безпечного місця.

Наталія Могилевська не втримала зовнішність свого чоловіка у таємниці

Наталя Могилевська прокоментувала плітки щодо пластики свого носу
Наталія Могилевська не втримала зовнішність свого чоловіка у таємниці

І як з’ясувалося набагато пізніше, тоді вони з Наталією забрали Софію та Мішель у свою сім’ю і стали їм батьками. Зараз Могилевська активно розповідає про те, що відбувається в її родині, як вони проводять час з дівчатами, які плани будують на майбутнє.

Безумовно, у зіркової родини вельми широке оточення і маються друзі. І як це часто буває, саме друзі злили кадри з участю Валентина. А зроблені вони були на день народження артистки.

Наталія Городова засвітила обличчя коханого Наталії Могилевської. Скріншоти сторінки авторки посту 

Так, відома бізнесвумен Наталія Городова засвітила обличчя героя нашої статті. Вона була присутня на святі Наталії. У дружньому колі вони привітали іменинницю та наприкінці вечора потішили її святковим тортом. Цей момент Городова вирішила зняти на камеру та поділилася ним на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

На кадрах видніється чоловік знаменитості з тортом у руках. Валентин підніс його до дружини, а вона задула на десерті свічки.

Наталія Могилевська поки що не коментує злив. Але варто нагадати, що минула подібна но вона стосувалася її дочок. На той момент не було відомо про поповнення в родині артистки. Але після зливу Могилевська зробила це важливе зізнання.

Схожі статті

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?

Таку красу під парео гріх ховати: Марічка Падалко блиснула фігурою, якою не похизується більше ніхто на 1+1

Марічка Падалко показала, чим на каналі 1+1 не похизується більше ніхто, крім неї. Не дивно, що Єгор Соболєв ніколи не забуває про свою дружину та спішить додому.

Юрій Горбунов не зміг відростити густі як в дрімучому лісі вуса: Зібров посміється з такої “щіточки” (ФОТО)

Юрій Горбунов не зміг відростити густі вуса. Павло Зібров лише посміється з такої "щіточки", але іншого варіанту не було, тож ведучий показав, як тепер виглядає.

Запропонував їй таке, що вона не змогла піти: Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком Вадимом

Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком. Бізнесмен запропонував співачці таке, що вона просто не змогла йому відмовити. Що саме він їй сказав?

“Це вибір серця”: 46-річна Лілія Подкопаєва показала дитину, яку вирішила всиновити та не шкодує про це

Поява в сім'ї дитини завжди перетворює звичну буденність на щось особливе. Ексгімнастка Лілія Подкопаєва розповіла, як колись наважилася на цей крок та дала поради підписникам.

Барбі Каменських: 37-річна дружина Потапа приміряла рожевий образ та вразила своєю “ляльковою” красою

Кожен шанувальник Насті Каменських знає про її неймовірне почуття стилю. Щоразу співачці вдається дуже вдало підкреслити власну привабливість. Цього разу вона "скопіювала" Барбі.