47-річна випускниця: Лідія Таран показала, якою зустріла день народження у Франції — вродлива і не тільки

Лідія Таран показала, як виглядає у свій 47-й день народження. Телеведуча тільки-но завершила навчання у Сорбонні та стала випускницею. Яка вона зараз?

2 з половиною роки тому знаменита українська телеведуча Лідія Таран емігрувала разом зі своєю дочкою Василиною до Франції. Цю країну зірка обрала неспроста: вона займалася французькою мовою і вирішила повністю зануритися у мовну середу.

Окрім того, Лідія Таран вступила до університету і як виявилося нещодавно отримала свій диплом та стала магістром.

Лідія Таран показала, якою зустріла день народження у Франції

Лідію Таран та Марічку Падалко помітили на Подолі у Києві
Лідія Таран показала, якою зустріла день народження у Франції

У свої 47 телеведуча знову випускниця. Зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram публікацію, в якій розповіла своїм підписникам про те, яким став її день народження цього року. Також Лідія додала нові кадри.

Як і раніше вона виглядає фантастично: свіжа, доглянута та готова в будь-який момент вийти до ефіру. Варто зазначити, що Таран останнім часом, звичайно, не з’являється у студії, але завжди готова допомогти своїм колегам і дати декілька коментарів з місця подій, які відбуваються безпосередньо у Парижі.

Окрім того, її квартира півтора роки тому постраждала. А тоді Лідія визнала, що таки її поїздка разом з дочкою за кордон була так би мовити доленосною і точно необхідною. А от про вступ на франомовний факультет Лідія пошкодувала і заявила, що треба все ж було все ж таки вступати як іноземна студентка.

Василині, єдиній дочці зірки на даний момент 16 років. Вона також готова вступити у доросле життя, активно подорожує, інколи з’являються на фотографіях у своєї матері в мікроблозі, і нічого не говорить про батька Андрія Доманського. Де на даний момент знаходиться телеведучий, чим займається, як планує жити далі, — усе це залишається поза кадром.

Мачуха Василини Марина повідомляла на акаунті, що вона знаходиться в Києві. Однак, ця інформація вже давно застаріла. За деякими даними, Андрій разом з дітьми перебуває в Прибалтиці.

Схожі статті

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.

“Зводять з розуму”: шеф-кухар Євген Клопотенко пояснив, чому вирішив прийти на ринок та понюхати людей

Для чого ви ходите на ринки? Тільки не кажіть, що за покупкою продуктів. От шеф-кухар Євген Клопотенко відвідує їх, щоб понюхати людей. Але він пояснив таке своє нестандартне хобі.

Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце: Холостяку скаже “прощавай”?

Відомий український ведучий та зірка каналу СТБ Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце. Невже кар'єрі настав кінець?

Мейкап, фотошоп чи надлишок філерів? Подивіться і не засмучуйтеся: як виглядає обличчя Ані Лорак в 45

Останнім часом зовнішність співачки-зрадниці піддається сильній критиці через надмірне захоплення пластики, фотошопом та макіяжем. Як виглядає Ані Лорак у свої 45 років.