Вона називає його на “Ти”, а він її окрилив: як виглядає жінка, яка наблизилася до Олега Винника повз Таюне

Як виглядає жінка, яка наблизилася до Олега Винника повз його законну дружину Таюне? Вона завжди поруч, а він зовсім не проти. Детальніше в матеріалі.

Олег Винник зумів побудувати неймовірну успішну кар’єру не тільки за рахунок свого таланту та творчості, але і безумовно через власну харизму. Велика кількість жінок не змогла встояти перед нею і віддала серця повелителю вовчиць.

Він же не поспішав розповідати, що насправді давно одружений. Ще в дев’яностих він зв’язав своє життя жінкою, яка потім стане його вокалісткою.

Найбільша фанатка Олега Винника розповіла про стосунки з ним

Ще 5 років тому публіка вже усвідомлювала правду про його стосунки з Таїсією, а коли був розірваний контракт з продюсером Олександром Горбенком Олег зміг розповісти правду: вони одружені вже дуже давно.

Але Таїсія — не єдина жінка, яка знаходиться поруч з артистом. Ще 1 красуня віддала йому своє серце. Мова йде про його найбільшу фанатку пані Валерію. Якщо завітати на її особисту сторінку в соціальній мережі Instagram, то можна помітити, що всі публікації присвячені Олегу. Вони бачиться часто. Можна сказати, що деякі подруги не мають стільки зустрічей, скільки Валерія та Олег.

Як виглядає дружина Олега Винника Таюне у Німеччині
Найбільша фанатка Олега Винника розповіла про стосунки з ним

Окрім того, вона завжди підтримує виконавця, що б не відбувалося. Дружина Винника Таїсія також не залишається без уваги.

У Мережі випливло свіже фото Олега Винника з жінкою
Найбільша фанатка Олега Винника розповіла про стосунки з ним

Коли навколо співака розгорівся скандал, саме Валерія поспішила його виправдати та заявила про те, наскільки він добра та світла людина. І до сьогодні вона його захищає.

Нагадуємо, що за офіційною версією, Олег перебуває в Німеччині через хворобу. Однак Валерія Барон також давала коментар на цей рахунок і заявила, що критика на адресу співака взагалі не обґрунтована, адже він і раніше проживав в Німеччині і їздив в Україну здебільшого по роботі. Свій діагноз виконавець досі не розкрив. Однак його колеги говорили про нездоровий спосіб життя, який він вів.

Схожі статті

І зірок кидають: через 20 років стало відомо, як Андрія Данилка зрадила жінка – такого не бажає собі ніхто

Через 20 років стало відомо, як Андрія Данилка обкрутила навколо пальця жінка. Ніхто не бажає опинитися в такій ситуації, але співак про неї ніколи сам не говорив.

Зрадниця Ані Лорак виходить заміж вдруге: турецький бізнесмен Мурат в минулому, а тренер Ісаак – її майбутнє

Популярна співачка українського походження Ані Лорак повідомила про те, що вдруге виходить заміж. На цей раз її обранцем став не турецький бізнесмен, а іспанський тренер.

Марія Яремчук вразила “весільним” образом: відома співачка одягла білу вуаль на голову і сукню кольору снігу

Популярна українська співачка Марія Яремчук зробила публікацію, в якій вразила розкішним образом з білою вуаллю та сукнею кольору снігу. І це непростий наряд, а символ любові.

Змушена терпіти і буде це робити: дружина Решетніка вразила зізнанням про свої почуття – “По-іншому ніяк”

Дружина Григорія Решетніка Христина вразила зізнанням про свої почуття і здивувала справжньою картиною в її родині, яку не покажуть по телевізору\

Мама Сердючки Білоконь показала, як виглядає її крихітна спадкоємиця: у вʼязаній шапочці і рожевому костюмі

Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь показала, як виглядає її крихітна спадкоємиця. Дівчинка показалася у вʼязаній шапочці і рожевому костюмі.

Візьміть столові прибори, викиньте їх та їжте руками: 42-річна Ольга Фреймут показала новий урок з етикету

Ексведуча Нового каналу Ольга Фреймут сьогодні проживає в Європі, де організовує уроки по класичному та бізнес-етикету. Але вона не забуває про українських шанувальниць та публікує корисні відео.