5 простих звичок Олі Полякової для збереження молодості. Розкриваємо секрети, які доступні кожній жінці

Під спільними коментарями Олі Полякової з її донькою Марією користувачі найчастіше пишуть про те, що вони виглядають, яке сестри. Що дозволяє Королеві Ночі зберігати молодість навіть у 45 років?

Найціннішими нематеріальними речами у житті кожної людини є кохання, любов та молодість. Універсальну формулу щасливих взаємин поки не знайшли. Але є речі, як дозволять кожному довше залишатися красивим та молодим. Не вірите? Погляньте на Олю Полякову. Артистці в січні виповниться вже 46 років, а візуально вона нагадує сестру, а не маму своєї доньки Маші.

Якщо ви почали думати втручання спеціалістів, то даремно. Ніяких уколів або схожих методів Полякова не застосовує. Досягнення сучасної косметології дозволяють отримати прекрасний результат виключно за допомогою поверхневих засобів. До цього відносяться не лише креми, сироватки, пілінги, маски, олії та аналогічні продукти. Також співачка користується апаратною косметологією, як електростимуляції, поверхневі та глибинні лазери, ліфтинг і шліфування.

45-річна Оля Полякова розкрила шанувальникам секрети своєї краси та молодості
45-річна Оля Полякова розкрила шанувальникам секрети своєї краси та молодості

А ось філери для Олі під забороною. Зірка не сприймає такі засоби через зміни в геометрії обличчя. Тому Полякова комбінує косметику та процедури. Звісно, це задоволення не дуже дешеве, тому потрібно віддавати близько 600-700 долларів на місяць. Але частково можна компенсувати витрати домашніми методами, якими Оля також регулярно користується.

Наприклад, на основі кави, меду, морської солі, вівсянки та вершків можна зробити хороший замінних магазинним скрабам. А замість тоніка для обличчя можна застосовувати звичайний зелений чай. Також Полякова зазначає, що важливо пити достатньо води, гуляти на свіжому повітрі, регулярно тренуватися та відвідувати лазню. Звісно ж, Оля уважно слідкує за своїм раціоном і регулярно ділиться здоровими рецептами зі своїми шанувальниками.

Схожі статті

А-ля француженка: 47-річна Лідія Таран вразила новою модною стрижкою – ще коротше, ніж у дочки-підлітка

Зірка телеканалу 1+1 Лідія Таран вирішила кардинально змінити імідж і зробила нову стильну стрижку, яка виглядає коротшою, ніж будь-коли. До цього знаменитість носила лише довге волосся.

Померла британська акторка Меггі Сміт – зірка “Гаррі Поттера” та “Абатства Даунтон”: що наразі відомо

Сьогодні величезна родина поттероманів дізналася про неприємну новину: не стало акторки Меггі Сміт, яка з перших фільмів франшизи поруч з Деніелом Редкліффом дарувала нам віру в справжню магію.

Де і з ким зараз Олег Винник: у Мережі з’явилася цікава інформація про особисте життя співака у Берліні

У Мережу злили цікаві подробиці життя Олега Винника в Берліні. Стало відомо, де і з ким він живе, а також скільки платить за свою орендовану квартиру.

Ніс та губи, як у Кароль, одяг, як у всіх: як виглядає молода дружина Віктора Павліка після “покращення”

Вже майже 2 роки молода дружина Віктора Павліка активно займається покращенням своєї зовнішності. У результаті 30-річну Катю Репяхову стали порівнювати з Тіною Кароль.

Твій “МастерШеф” – одна бутафорія: у будинку Ектора Хіменес-Браво побачили жінку, яку знає вся країна

Жінка, яка прийшла до судді проєкту "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво, залишиться в нього на цілий тиждень. Весь цей час вона їстиме курячі крильця від самого Ектора.

Аліна Гросу зустрілася з президентом Манхеттена: зірка з України продовжує світитися серед політиків США

Аліна Гросу стала представником української культури в США, бачилася з мером Нью-Йорка, а тепер ще й зустрілася з президентом Манхеттена Марком Левайном.