Три сестри – однакова доля: Ауріка Ротару розповіла про нещастя, яке не дає спокою її родині та Софії Ротару

Сестра Софії Ротару Ауріка вразила своїм зізнанням про те, яка доля склалася у неї та всієї сім'ї. Родички прожили абсолютно ідентичні речі.

Свій творчий шлях Софія Ротару розпочинала разом з сестрами. Ні для кого не секрет, що вся родина дуже музична, прекрасно знайома з естрадою, і все своє життя провела за інструментами та вокалом. Єдина сестра, яка не була до цього долучена — старша, і сталося це лише через її стан здоров’я.

Втім, ансамбль також не прожив дуже багато, і незабаром Софія Михайлівна стала успішною незалежною співачкою, так само як і Ауріка та Лідія. Варто відмітити, що успіх в них був різний.

Сестра Софії Ротару розповіла про однакову долю, яка склалася у неї та всієї сімʼї

Ауріка Ротару анонсувала свій виступ на концерті на честь Віталія Білоножка
 Сестра Софії Ротару розповіла про однакову долю, яка склалася у неї та всієї сімʼї

Зараз Софія Михайлівна веде приватний образ життя, не дає ніяких інтерв’ю та коментарів, і навіть не виходить на сцену. З приводу цього ходять різні чутки, але ніяк і плітки не здатні спровокувати артистку на діалог з журналістами.

Тим часом її сестра Ауріка все ще продовжує свою естрадну діяльність. І вона, навпаки, легко спілкується з пресою і не ігнорує великі концертні заходи.

А ще 3 роки тому вона розповіла вельми цікаву історію. Як відомо, Ауріка 20 років тому втратила свого чоловіка, прямо як Софія Михайлівна. Стало відомо, що і Лідія пережила таку саму втрату. Усі троє залишилися без своїх коханих чоловіків, і усі троє не змогли знайти їм заміну. Горе було великим, і ніщо не було здатна його втамувати.

Крокувати далі по життю їм довелося самостійно. Аурелія порівняла це зі своєрідним прокляттям чи долею, яка досягла усіх 3. Можна сказати, що життя їхнє склалося абсолютно однакова, хоча за характером вони відрізнялися.

Зокрема, Ауріка та Софія підтримують себе фінансово через оренду квартир, які в них маються в Києві. Зірка зізналася, що це непогана можливість заробити і розкішна страховка на випадок різних непередбачених ситуацій в житті.

Схожі статті

МастерШеф 14 сезон 5 випуск від 21.09.2024: хто з учасників покинув шоу – “Треба завжди залишатися людьми”

Судді вже визначилися зі своїм рішенням та розповіли, хто покинув МастерШеф-14 у 5 випуску шоу. Кому не вдалося затриматися в програмі на цей раз?

Весілля Андрія Данилка не буде пишним: артист розповів, яке незвичайне свято чекає на його наречену

Андрія Данилка не можна назвати романтиком, а тому не дивно, що весілля зірки не буде пишним. Співак розповів, яке свято чекає на його наречену.

Кохання всього життя – не Ольга Мартиновська: що відомо про кохану 45-річного Володимира Ярославського?

Коханням усього життя Володимира Ярославського виявилася зовсім не Ольга Мартиновська. Колеги цього більше не приховують. Кому ж віддав своє серце суддя кулінарного шоу?

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв зізнався, що виїхав за кордон та назвав причину: “Мало хто розуміє”

Зірка "Сніданку з 1+1" Єгор Гордєєв зізнався, що виїхав за кордон та назвав причину свого рішення. Що спонукало ведучого раптово покинути батьківщину та поїхати?

Усі пам’ятають її доглянутою білявкою: як виглядає зараз Лідія Таран – Франція змінила її до невпізнання

Лідія Таран, яка переїхала з дочкою до Франції, останнім часом дуже рідко з'являється на публіці, але іноді робить виняток. Як змінилася зірка 1+1 за два з половиною роки?

Не “Холостячка”, а кінь: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, кого бачить зранку у відображенні в дзеркалі

Ксенія Мішина — дуже працьовита дівчина. Останнім часом навіть занадто. Акторка зізналася, що насичений графік дуже впливає на неї та розповіла, кого вона тепер собі нагадує.