Рай для обраних: 45-річна Оля Полякова показала, як працює на острові, недоступному для простих українців

Як ви уявляєте роботу мрії? Напевно, щоб вам платили за відпочинок. Але це неможливо! Було неможливим, доки Оля Полякова не продемонструвала, що саме для цього приїхала з дочкою до Тірренського моря.

Люди, які отримують задоволення від своєї роботи, є справжніми щасливчиками — вони не працюють жодного дня у житті. Тільки уявіть: щоденно ви робите те, що дарує вам радість, ще й отримуючи за це гроші. Хіба не мрія? Та, як виявилося, все може бути ще краще. На власному прикладі це продемонструвала завжди прекрасна Оля Полякова.

Зараз співачка знаходиться на італійському острові Капрі. Оля зняла номер, з якого можна побачити знамениті скелі Фаральйоні та неповторну природу навколо. Зірка похвалилася цими видами на власній сторінці, викликавши у шанувальників захват та трішки заздрощів. А потім Полякова вирішила зробити заздрощі більшими, записавши сторіс, в якому пояснила, що взагалі-то вона “приїхала сюди працювати”.

45-річна Оля Полякова показала фото з відпочинку у білому купальнику
45-річна Оля Полякова показала фото з відпочинку у білому купальнику

Розповівши про роботу, яка простому люду вбачається лише у мріях, Оля також похвалилася своєю красою. Легкий макіяж на надзвичайно молодому обличчі, білий купальник, червоні туфлі та ноги, яки могла б щось протиставити хіба що Леся Нікітюк. Одразу помітно, що Полякова не даремно регулярно займається спортом з Сергієм Шереметою. Чоловік, до слова, тренує також старшу доньку Олі Марію, яку співачка взяла з собою на Капрі.

Що ж стосується “роботи”, про яку говорила королева ночі, то можна припустити, що стосується вона запису нового кліпу. У наступних сторіс Полякова продемонструвала знімання у вже згаданому купальнику на узбережжі та на яхті. Також Оля анонсувала шанувальникам нову пісню та навіть продемонструвала її короткий фрагмент в окремому дописі. Але, вочевидь, це не всі сюрпризи, які чекають на фанатів зірки.

Оля Полякова відправилася на острів Капрі для знімання нового кліпу
Оля Полякова відправилася на острів Капрі для знімання нового кліпу

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?