“Як добре, що ти тут”: Руслан Сенічкін “зрадив” Людмилу Барбір та показав свою Дашу — теж брюнетка

Невже між Барбір та Сенічкіним все скінчено? Руслан з'явився у компанії зовсім іншої красуні. Дівчину звати Даша. Як і колись з Людмилою, Сенічкін познайомився з красунею саме завдяки роботі.

Коли люди працюють разом, то між ними зазвичай з’являється така хімія, яку можна сплутати з романтичним інтересом. Це все пояснюється чудовим взаєморозумінням, спільним досвідом, а часто навіть дружбою поза роботою. Але коли це стосується публічних людей, то шанувальники майже завжди починають бачити перед собою чудову пару, яка ось-ось розкаже про стосунки.

Не виняток, а яскравий приклад, — Людмила Барбір та Руслан Сенічкін. Вони ведуть “Сніданок з 1+1” у парі уже майже 11 років. За цей час вони дуже зблизилися, як колеги та друзі. Але ніхто не дозволяв собі чогось більшого, бо у Людмили є щаслива родина — чоловік та син Тарас.

Та й прекрасний вигляд Руслан має не тільки поруч з Барбір. До дня народження ексрежисерки 1+1 Дарії Качковської він опублікував привітання для неї. На фото можна помітити пару разом серед красивої природи, а також багатозначне звернення “як добре, що ти тут”.

Руслан Сенічкін привітав з днем народження ексрежисерку 1+1
Руслан Сенічкін привітав з днем народження ексрежисерку 1+1

Руслан не уточнив, що саме він має на увазі. По емодзі цілком можна було б припустити, що між ним та Дашею є романтичний інтерес. Але дуже часто ними послуговуються не тільки люди, що знаходяться у стосунках, тому не будемо ґрунтуватися лише на цьому факті. Хоча поруч Руслан і Даша виглядають дуже гармонійно, але цілком можливо, що це просто дружня “хімія”.

Можливо, Сенічкін говорить про повернення Даші на 1+1? Дівчина працювала там раніше, після чого режисерка очолила ТВ-напрямок іншого каналу. Після нетривалого часу роботи Качковська вирішила спробувати себе на новій посаді керівниці пресслужби у Чернівецькій міській раді, про що влітку 2022 року повідомляв чинний голова міста Роман Клічук.

Але й тут Дарія затрималася недовго — в січні 2023 року дівчина звільнилася, пропрацювавши у відділі комунікацій близько пів року. Про подальшу кар’єру Качковської нічого не відомо. На її сторінці лаконічно вказано лише те, що вона є медіаменеджеркою та режисеркою.

Схожі статті

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?

Таку красу під парео гріх ховати: Марічка Падалко блиснула фігурою, якою не похизується більше ніхто на 1+1

Марічка Падалко показала, чим на каналі 1+1 не похизується більше ніхто, крім неї. Не дивно, що Єгор Соболєв ніколи не забуває про свою дружину та спішить додому.

Юрій Горбунов не зміг відростити густі як в дрімучому лісі вуса: Зібров посміється з такої “щіточки” (ФОТО)

Юрій Горбунов не зміг відростити густі вуса. Павло Зібров лише посміється з такої "щіточки", але іншого варіанту не було, тож ведучий показав, як тепер виглядає.

Запропонував їй таке, що вона не змогла піти: Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком Вадимом

Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком. Бізнесмен запропонував співачці таке, що вона просто не змогла йому відмовити. Що саме він їй сказав?

“Це вибір серця”: 46-річна Лілія Подкопаєва показала дитину, яку вирішила всиновити та не шкодує про це

Поява в сім'ї дитини завжди перетворює звичну буденність на щось особливе. Ексгімнастка Лілія Подкопаєва розповіла, як колись наважилася на цей крок та дала поради підписникам.

Барбі Каменських: 37-річна дружина Потапа приміряла рожевий образ та вразила своєю “ляльковою” красою

Кожен шанувальник Насті Каменських знає про її неймовірне почуття стилю. Щоразу співачці вдається дуже вдало підкреслити власну привабливість. Цього разу вона "скопіювала" Барбі.