38-річна Злата Огнєвіч після новин про весілля та поповнення в сім’ї показала малюка: чекала на нього довго

38-річна Злата Огнєвіч після новин про весілля та поповнення в її сім'ї показала малюка, який вже аніскільки не крихітний. Співачка вразила силою любові до хлопчика.

Злата Огнєвіч ніколи не приховувала, що не влаштувала особистого життя через свої ж рішення. За останні декілька років вона відкрилася своїм слухачам з іншої сторони, адже розповіла, що пріоритет ставила музичну кар’єру, а тому стосунки постійно руйнувалися. Втім, її спроба налагодити дану сферу свого життя далеко не одразу була успішною, а можна сказати, що провальною.

Участь в романтичному шоу принесла Златі і сльози, і навіть усвідомлення необхідності завітати у кабінет психотерапевта. Але приводів для радості також було повно. Наприклад, 2 роки тому співачка повідомила про весілля. Зі Сполучених Штатів Америки вона намагалася якомога швидше дістатися України заради сестри, яка вступала у шлюб.

Злата Огнєвіч показала, як зараз виглядає її племінник

Злата Огнєвіч зацікавила кардинальним перевтіленням
Злата Огнєвіч показала, як зараз виглядає її племінник

А вже незабаром стало відомо, що жінка чекає на дитину. Злата із захватом розповідала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram про майбутнє поповнення в родині, і як ніхто чекала на племінника.

Зараз сім’я проживає за кордоном, і для того, аби побачити малюка, співачці знову доводиться сідати в літак. Але вона готова це зробити, адже на неї чекає крихітний хлопчик, який зігріє зіркову тітку своїм теплом.

Днями Злата показала свою ласкаву та ніжну зустріч з хлопчиком, який вже встиг чимало підрости. Зокрема, вона зізналася, що дитина важить майже 12 кілограмів, і на кадрі він постає доволі великим.

Злата Огнєвіч показала, як зараз виглядає її племінник. Скріншоти особистої сторінки зірки

Можна сказати, що в родині зростає справжній багатир, адже хлопчик також має вельми завидний зріст. А от Злата в кадрі постала зовсім тендітною та маленькою. Окремої уваги заслуговує її розкішна червона сукня, яка підкреслює прекрасну форму артистки та її бронзовий колір шкіри.

Схожі статті

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?

Таку красу під парео гріх ховати: Марічка Падалко блиснула фігурою, якою не похизується більше ніхто на 1+1

Марічка Падалко показала, чим на каналі 1+1 не похизується більше ніхто, крім неї. Не дивно, що Єгор Соболєв ніколи не забуває про свою дружину та спішить додому.

Юрій Горбунов не зміг відростити густі як в дрімучому лісі вуса: Зібров посміється з такої “щіточки” (ФОТО)

Юрій Горбунов не зміг відростити густі вуса. Павло Зібров лише посміється з такої "щіточки", але іншого варіанту не було, тож ведучий показав, як тепер виглядає.

Запропонував їй таке, що вона не змогла піти: Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком Вадимом

Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком. Бізнесмен запропонував співачці таке, що вона просто не змогла йому відмовити. Що саме він їй сказав?

“Це вибір серця”: 46-річна Лілія Подкопаєва показала дитину, яку вирішила всиновити та не шкодує про це

Поява в сім'ї дитини завжди перетворює звичну буденність на щось особливе. Ексгімнастка Лілія Подкопаєва розповіла, як колись наважилася на цей крок та дала поради підписникам.

Барбі Каменських: 37-річна дружина Потапа приміряла рожевий образ та вразила своєю “ляльковою” красою

Кожен шанувальник Насті Каменських знає про її неймовірне почуття стилю. Щоразу співачці вдається дуже вдало підкреслити власну привабливість. Цього разу вона "скопіювала" Барбі.