43-річний Сергій Притула забув екс-дружину і відгуляв весілля з неймовірної вроди нареченою: “Кохаю до щему”

43-річний Сергій Притула забув колишню дружину та відгуляв весілля з неймовірної вроди нареченою, яка вразила своєю елегантністю та несхожістю на ту, що була до неї.

Рідко можна було почути від Сергія притули зізнання у почуттях чи то на екрані, чи то у його блозі. Зірка відрізняється прекрасним почуттям гумору, вмінням правильно подати себе та інформацію, активною громадською позицією, благодійною діяльністю, політичною активністю.

Все більше і більше зірка змінює сферу свого впливу і все більше його блог стає серйозним. Інколи у коментарях розгоряється справжня битва між користувачами, які мають полярні погляди, хоча здається, що їх має об’єднувати любов до України та бажання світлого майбутнього для неї.

Сергій Притула показав, яким було його весілля та як виглядала наречена

Який вигляд мають всі діти шоумена Сергія Притули?
Сергій Притула показав, яким було його весілля та як виглядала наречена

Сам Сергій здебільшого публікує на особистій сторінці в соціальних мережах Instagram та Facebook повідомлення про черговий збір, прохання від захисників, тощо.

Але коли мова заходить про велике кохання, то можна на хвилинку забути про все інше і сказати слово на цей рахунок. Так, нещодавно зірка повідомив у своєму блозі про те, що святкує річницю весілля з другою дружиною Катериною.

Варто відмітити, що свого часу ця історія кохання розвивалася непомітно, і про зміни в особистому житті зірки ніхто і не знав, аж допоки він не одружився. Катруся, уродженка Донеччини, закохала в себе знаменитого ведучого, вийшла за нього заміж, народила йому двох прекрасних дівчат Соломію та Стефанію.

Саме їй Сергій і присвятив публікацію, у дописі до якої зізнався в почуттях, виразив свою подяку та пошану і відкрився, як набагато емоційніше людина, ніж можна подумати спершу.

На кадрах обидва неймовірно красиві, щасливі та закохані. Саме про такі знімки мріють фанати зірок, коли думають про можливість трішки зазирнути за завісу таємниці та побачити кумирів у стані любовної ейфорії.

Схожі статті

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?

Таку красу під парео гріх ховати: Марічка Падалко блиснула фігурою, якою не похизується більше ніхто на 1+1

Марічка Падалко показала, чим на каналі 1+1 не похизується більше ніхто, крім неї. Не дивно, що Єгор Соболєв ніколи не забуває про свою дружину та спішить додому.

Юрій Горбунов не зміг відростити густі як в дрімучому лісі вуса: Зібров посміється з такої “щіточки” (ФОТО)

Юрій Горбунов не зміг відростити густі вуса. Павло Зібров лише посміється з такої "щіточки", але іншого варіанту не було, тож ведучий показав, як тепер виглядає.

Запропонував їй таке, що вона не змогла піти: Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком Вадимом

Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком. Бізнесмен запропонував співачці таке, що вона просто не змогла йому відмовити. Що саме він їй сказав?

“Це вибір серця”: 46-річна Лілія Подкопаєва показала дитину, яку вирішила всиновити та не шкодує про це

Поява в сім'ї дитини завжди перетворює звичну буденність на щось особливе. Ексгімнастка Лілія Подкопаєва розповіла, як колись наважилася на цей крок та дала поради підписникам.

Барбі Каменських: 37-річна дружина Потапа приміряла рожевий образ та вразила своєю “ляльковою” красою

Кожен шанувальник Насті Каменських знає про її неймовірне почуття стилю. Щоразу співачці вдається дуже вдало підкреслити власну привабливість. Цього разу вона "скопіювала" Барбі.