Темне піксі як у Мілли Йовович: Даша Квіткова відмовилася від блонду з довжиною і кардинально змінила імідж

Колишня дружина Нікіта Добриніна та переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова кардинально змінила імідж та показала, як виглядає з новою стрижкою. Зірка обрала темне піксі.

Є багато простору для дискусії, коли глядачі бачать на екрані 20 дівчат, що будуть боротися за серце холостяка. Зазвичай, учасниць підбирають за багатьма факторами, і не менш важливий — це врода.

Даша Квіткова завжди відрізнялася фантастичними зовнішніми даними. І не дарма після своєї появи у шоу вона набрала шалену популярність соціальних мережах, а згодом почала підписувати рекламні контракти. Ніжний та легкий образ, приємна зовнішність, делікатна вимова, інтелігентність, — усе це про колишню дружину ведучого Нікіта Добриніна.

Даша Квіткова відмовилася від блонду з довжиною і кардинально змінила імідж

Даша Квіткова вперше стала хрещеною мамою
Даша Квіткова відмовилася від блонду з довжиною і кардинально змінила імідж

Після розлучення блогерка продовжила свою публічну діяльність, і саме так на даний момент будує своє життя, крокуючи через усі негаразди разом з підтримкою своїх підписників.

Користувачі цікавляться її контентом не тільки через любов до героїні блогу, але й через велику кількість корисних речей, які вони можуть звідти взяти: від цікавого макіяжу до місць, які можна відвідати.

А Даша ніби все сильніше поринає у світ моди та краси. Зокрема, нещодавно заради нової фотосесії вона кардинально змінила свій імідж і постала в дуже неочікуваному образі. Справа в тому, що для фото Квіткова відмовилася від свого улюбленого блонду, який виглядає з її обличчям найкраще, а також позбавилася від довжини. Це абсолютно новий стиль, в якому її ніколи не бачили до сьогодні.

У коментарях підписники одразу ж почали ділитися своїми думками на рахунок побаченого, і як завжди, хтось знайшов дане фото якісним та модним, комусь взагалі не сподобалося.

Варто відзначити, що колись моду на таку стрижку ввела Мілла Йовович. Побачивши коротку зачіску на голівудський зірці, увесь світ послідував її прикладу та почав експериментувати із зовнішністю. Так само дана стрижка стала легендою завдяки Рубі Роуз.

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?