Леся Нікітюк кардинально змінила імідж і відростила довге світле волосся: відливає сріблом і має локони

Леся Нікітюк кардинально змінила імідж і відростила довге світле волосся. Такою красунею український шоу-бізнес її ще не бачив. Фото в нашому матеріалі.

Леся Нікітюк закохала в себе публіку власним почуттям гумору. Безумовно, це була її найсильніша сторона на початку кар’єри. Пізніше зірка почала активно займатися своїм іміджем і з головою поринула у телевізійну діяльність.

Вона зайняла нішу розважального шоу, і донині являється однією з найпопулярніших ведучих. Це та особистість, яка, навіть потрапляючи у проблеми, може викликати посмішку на обличчі. Наприклад, публіка досі пам’ятає, як вона заборгувала продюсерам програми про подорожі кругленьку суму, і це лише змушує любити її більше.

Леся Нікітюк змінила зачіску та показала, як виглядає в стилі Таргарієн

Ведуча Леся Нікітюк показала, як приготувати макарони з піцою
Леся Нікітюк змінила зачіску та показала, як виглядає в стилі Таргарієн

Останнім часом Леся ще й підкорює своїми нарядами та макіяжем. Все більше користувачки переглядаються до образів зірки і навіть копіюють їх. Але і Леся Нікітюк часто стає косплеєром.

Наприклад, нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже фото, на якому постала в образі героїні циклу романів “Пісня про лід та полум’я”. Вітчизняний глядач знайомий з цим персонажем заводячи франшизі “Гра престолів”.

Леся Нікітюк змінила зачіску та показала, як виглядає в стилі Таргарієн

У кадрі зірка постала з довгими білосніжними косами, які видливають сріблом. А зачіска була вже завершена, а тому разом з косами можна помітити красиві локони. Образ костюмом вона не доповнювала, а зробила кадр у чорній майці та джинсових шортах.

Варто відзначити, що Лесі неймовірно пасує такий колір волосся, і вона одразу стало виглядати набагато аристократичніше, і могла б ідеально вписатися у нинішній каст серіалу “Дім дракона”.

Хто знає, можливо Лесі вдасться забратися ще вище та отримати роль однієї з Таргарієнів. Тим паче, що акторські здібності у неї також на висоті.

Схожі статті

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?

Таку красу під парео гріх ховати: Марічка Падалко блиснула фігурою, якою не похизується більше ніхто на 1+1

Марічка Падалко показала, чим на каналі 1+1 не похизується більше ніхто, крім неї. Не дивно, що Єгор Соболєв ніколи не забуває про свою дружину та спішить додому.

Юрій Горбунов не зміг відростити густі як в дрімучому лісі вуса: Зібров посміється з такої “щіточки” (ФОТО)

Юрій Горбунов не зміг відростити густі вуса. Павло Зібров лише посміється з такої "щіточки", але іншого варіанту не було, тож ведучий показав, як тепер виглядає.

Запропонував їй таке, що вона не змогла піти: Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком Вадимом

Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком. Бізнесмен запропонував співачці таке, що вона просто не змогла йому відмовити. Що саме він їй сказав?