Маленький пасинок 34-річної Наді Дорофєєвої потрапив в обʼєктив і вразив своїм виглядом: “Перші шви”

У родині Наді Дорофєєвої та Міши Кацуріна сталася подія, яка назавжди відкарбувалася на маленькому синові ресторатора. Чоловік вразив спокійною реакцією на ситуацію.

Ще 4 роки тому Надя давала інтерв’ю зі своїм колишнім чоловіком Володимиром Дантесом і пояснювала, чому в них досі немає дітей. Співачка тоді підкреслила, що вони неупереджені на рахунок поповнення в родині, і це не принципова позиція. Просто так склалося, що в їхньому житті малюк не з’явився.

Пізніше пара розійшлася, а Володимир Дантес зізнався, що таки був чайлдфрі. Як не іронічно, але він зійшовся з Дашею Кацуріною, в якої аж двоє маленьких діток. Тоді чоловік заявив, що не усвідомлював, яке це щастя.

Чоловік Наді Дорофєєвої показав, що сталося з їхнім сином

Надя Дорофєєва показала співочі таланти доньки Міші Кацуріна
Чоловік Наді Дорофєєвої показав, що сталося з їхнім сином

Ще більш цікаво, що це щастя з ним ділить знову ж таки надія, адже діти по черзі бувають то у батька, то у матері. Адже Володимир та Надя стали мачухою та вітчимом цим дітям.

На рахунок своїх Надя поки що не тішить публіку. За її словами, в неї для цього немає здоров’я — забагато стресу останнім часом. Окрім того, в їхній квартирі й так постійно лунає дитячий сміх. Але й доноситься плач: нещодавно Михайло Кацу він здивував публіку свіжими кадрами на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Він показав свого маленького 3-річного сина, який вже заробив свої перші шви. Хлопчик розбив собі підборіддя, і навіть заплямував свою білосніжну майку. На кадрах дитина вже постала з пов’язкою, отримавши медичну медичну допомогу.

Чоловік Наді Дорофєєвої показав, що сталося з їхнім сином. Скріншоти особистої сторінки зірки

Ще пізніше ігри завершилися через необхідність спуститися до сховища. Діти при цьому виглядали на кадрах дуже спокійними та зібраними, і навіть малюк, який не так давно зробив собі шрам, імовірно на все життя, вразив холодним ставленням до необхідності перебувати в укритті.

Міша Кацурін лише пожартував над своїм спадкоємцем і дав зрозуміти, що це цінний досвід для малюка, який всі рано чи пізно отримують.

Схожі статті

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.

“Так би і вкусив”. Леся Нікітюк забула Притулу і тепер будує свою історію з іншим: вони – “ідеальна пара”

Леся Нікітюк забула Сергія Притулу і тепер будує свою історію з іншим. Вони підходять одне одному більше, і це бачать всі оточуючі. Деталі в матеріалі.

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?