Коли вік не ховається під макіяжем: 34-річна Надя Дорофєєва без косметики показала, що неї під очима

Косметика, фільтри, грамотно виставлене світло, вдалі ракурси — все це зірки використовують задля візуального омолодження. Але як вони виглядають насправді, без макіяжу? Це показала Надя Дорофєєва.

Шанувальники звикли бачити улюблених зірок з макіяжем, у професійно оброблених відео, на світлинах з фільтрами тощо. Все це створює ілюзію того, що знаменитості ідеальні та навіть не старішають. Насправді ж артисти — такі ж люди, просто дуже відомі. Це довела співачка Надя Дорофєєва, яка показала себе на світлині без косметики та додаткової обробки.

Зірка вирішила поспілкуватися з підписниками та відповісти на популярні питання. В одному з коментарів фанатка зазначила, що хоче більше Дорофєєвої у своєму житті. Наді сподобалося таке бажання, а до відповіді на коментар вона прикріпила свою світлину без косметики. Фото дозволяє зрозуміти, що краса співачки багато у чому забезпечена доглядом.

Перед виходом нового альбому Надя Дорофєєва показала себе без косметики
Перед виходом нового альбому Надя Дорофєєва показала себе без косметики

Зокрема, зірка користується патчами для догляду за шкірою під очима. Без них вона мала б характерні для багатьох темні кола, набряки та інші недоліки. Але для концертів, знімання в кліпах і просто публікації постів в мережі потрібен прекрасний вигляд. Як і для анонсів нових альбомів. Наступний виходить у Дорофєєвої уже за кілька днів.

До слова, Надя також відповіла на декілька запитань про концерти. Щодо виступів світових артистів, то їх Дорофєєва поки відвідувати не планує, бо не їде до Європи. Але вона майже повністю переглянула концерт Adele онлайн. А от власні концерти у неї заплановані. І Надя зізнається, що й досі, попри великий досвід, хвилюється перед кожним з них.

Надя Дорофєєва розповіла, що допомагає їй не вигорати у творчості
Надя Дорофєєва розповіла, що допомагає їй не вигорати у творчості

Не вигорати від роботи, виступів та соціальних мереж співачці допомагає любов до того, що вона робить. Та навіть захоплення власною справою не означає, що не треба знаходити час для відпочинку. Тому Дорофєєва завжди знаходить принаймні один день на тиждень, щоб розвантажитися тілесно та інтелектуально та накопичити сили на нові справи.

Схожі статті

І зірок кидають: через 20 років стало відомо, як Андрія Данилка зрадила жінка – такого не бажає собі ніхто

Через 20 років стало відомо, як Андрія Данилка обкрутила навколо пальця жінка. Ніхто не бажає опинитися в такій ситуації, але співак про неї ніколи сам не говорив.

Зрадниця Ані Лорак виходить заміж вдруге: турецький бізнесмен Мурат в минулому, а тренер Ісаак – її майбутнє

Популярна співачка українського походження Ані Лорак повідомила про те, що вдруге виходить заміж. На цей раз її обранцем став не турецький бізнесмен, а іспанський тренер.

Марія Яремчук вразила “весільним” образом: відома співачка одягла білу вуаль на голову і сукню кольору снігу

Популярна українська співачка Марія Яремчук зробила публікацію, в якій вразила розкішним образом з білою вуаллю та сукнею кольору снігу. І це непростий наряд, а символ любові.

Змушена терпіти і буде це робити: дружина Решетніка вразила зізнанням про свої почуття – “По-іншому ніяк”

Дружина Григорія Решетніка Христина вразила зізнанням про свої почуття і здивувала справжньою картиною в її родині, яку не покажуть по телевізору\

Мама Сердючки Білоконь показала, як виглядає її крихітна спадкоємиця: у вʼязаній шапочці і рожевому костюмі

Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь показала, як виглядає її крихітна спадкоємиця. Дівчинка показалася у вʼязаній шапочці і рожевому костюмі.

Візьміть столові прибори, викиньте їх та їжте руками: 42-річна Ольга Фреймут показала новий урок з етикету

Ексведуча Нового каналу Ольга Фреймут сьогодні проживає в Європі, де організовує уроки по класичному та бізнес-етикету. Але вона не забуває про українських шанувальниць та публікує корисні відео.