Дорослий рокер з пишною шевелюрою: як виглядає старший син Ірини Білик, який давно живе в Іспанії

Відома українська артистка Ірина Білик не часто розповідає про своїх дітей. Проте, мережі відомі деякі факти з життя її старшого сина, тож пропонуємо дізнатися, як він живе та чим займається.

Старший син відомої української поп-діви Ірини Білик, Гліб Оверчук народився у 1999 році в шлюбі співачки з манекенником Андрієм Оверчуком. Хоча цей союз тривав недовго, Ірина завжди підкреслювала, що не шкодує про рішення стати матір’ю.

Її син Гліб, веде досить приватний спосіб життя і рідко з’являється на публіці. Востаннє його бачили на світських заходах разом з матір’ю ще у 2020 році. Після початку повномасштабної війни місце перебування Гліба довгий час залишалося загадкою, поки відомий телеведучий Слава Дьомін не розповів, що хлопець зараз живе в Іспанії.

Ірини Білик показала, як зараз виглядає її старший син
Ірини Білик показала, як зараз виглядає її старший син

Якщо говорити про захоплення Гліба, то він пішов стопами матері та також займається музикою. Хоча його творчість значно відрізняється від репертуару матері. З дитинства хлопець вчився грі на барабанах та гітарі. Нині він став справжнім майстром у цих напрямках. Гліб навіть створив власний рок-гурт, що свідчить про його подальші плани розвиватися як музикант.

Ірини Білик показала, як зараз виглядає її старший син
Ірини Білик показала, як зараз виглядає її старший син

Цікаво, що багато людей порівнюють Гліба з легендарним українським артистом Кузьмою Скрябіним через схожий зовнішній вигляд: високий зріст, довге волосся і деякі риси обличчя. Проте насправді, її син більше схожий на свого батька, Андрія. Як і тато, хлопець має модельні параметри та привабливу зовнішність.

Ірини Білик показала, як зараз виглядає її старший син
Ірини Білик показала, як зараз виглядає її старший син

Попри свою творчу професію, Гліб отримав і серйозну освіту. Він навчався на юридичному факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Не дивлячись на те, що зараз його більш цікавлять рокерські тусовки, в майбутньому, 25 річний юнак може змінити свою думку.

Схожі статті

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.

45-річний В’ячеслав Узелков розповів про інвалідність і показав своє пенсійне: “Руки не склав”

В'ячеслав Узелков вийшов на зв'язок після усіх негараздів, які сталися з його здоров'ям, та розповів, яким стало його життя. Спортсмен також показав пенсійне посвідчення.

Вакарчук так не ставився: Соловій припала до немолодого іноземця, а він видав свої почуття

Христина Соловій не просто поїхала до Сполучених Штатів Америки, але вразила звідти неочікуваною новиною. Зізнання вона супроводила кадром, на якому припала до немолодого чоловіка.

Всі ховаються в тіні: який вигляд мають діти Андрія Доманського і чому він їх не показує

Андрій Доманський носить статус багатодітного батька вже багато років, але своїх дітей не показує. Як виглядають спадкоємці ведучого? Детальніше в нашому матеріалі.

У нього сила в м’язах, у неї — в красі: дружина Олександра Усика показала себе без макіяжу

Олександра Усика чудово знають у всьому світі. А його дружина для багатьох шанувальників залишаться за кадром. Тому не всі знають про те, наскільки Катерина красива.