Тепер філософ не тільки всередині, але і ззовні: Єгор Гордєєв показав, як змінив свій стиль

Тепер Єгор Гордєєв філософ не тільки всередині, але і ззовні. Ведучий ранкового шоу показав, як змінив свій стиль. Усі деталі в нашому матеріалі.

Вперше українська публіка побачила Єгора Гордєєва в новинах. Тоді молодий журналіст справив на глядачок неймовірне враження, адже в кадрі з’явився справжній красень. Інколи такі зовнішні дані стають навіть на заваді серйозній кар’єрі, однак, Єгор незабаром сам вирішив змінити поле своєї діяльності і перейшов на більш легкий формат. Хіба що, з прямими ефірами все одно не розстався. Якось журналіст заявив, що ця професія одна з найскладніших, адже вільного часу просто немає. А тому треба двічі задуматися, перш ніж розпочинати даний шлях.

Вже багато років українці просинаються саме разом з Єгором Гордєєвим, Людмилою Барбір, Русланом Сенічкіним та Нелею Шовкопляс. З цих ведучих вийшла приголомшлива команда, адже усі вони — яскраві індивідуальності з власними поглядами, смаками та манерою комунікації.

Ведучий Сніданку з 1+1 Єгор Гордєєв показав, як змінив свій імідж

Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс відповіли на чутки про їхній роман
Ведучий Сніданку з 1+1 Єгор Гордєєв показав, як змінив свій імідж

Зокрема, усі троє дуже поважають розум Єгора, але так само інколи люблять пожартувати над його любов’ю пофілософствувати на будь-яку тему.

І хоча деякі речі звичайно змінюються у людях, це його канонічний образ, який не піддається жодній трансформації. Чого не скажеш про його зовнішній вигляд. Нещодавно Єгор знову трохи змінив свій образ, і постав у вельми неочікуваному вигляді.

Так, зірка відростив собі чуб, а також одягнув чорні масивні окуляри. Тепер він виглядає як член інтелектуальної спілки, так би мовити зі стереотипів.

Ведучий Сніданку з 1+1 Єгор Гордєєв показав, як змінив свій імідж. Скріншот особистої сторінки зірки

Саме в такому вигляді Єгор з’явився у відеоролику, в якому декламує вірш Василя Симоненка.

Образ доповнила футболка з великою кількістю різнокольорових сердець. Також у телеведучого помітно відросла його борода. З кожним роком вона стає все довшою і все пишнішою. Можливо, з часом Єгор відростить собі бороду як у Михайла Хоми.

Схожі статті

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.

45-річний В’ячеслав Узелков розповів про інвалідність і показав своє пенсійне: “Руки не склав”

В'ячеслав Узелков вийшов на зв'язок після усіх негараздів, які сталися з його здоров'ям, та розповів, яким стало його життя. Спортсмен також показав пенсійне посвідчення.

Вакарчук так не ставився: Соловій припала до немолодого іноземця, а він видав свої почуття

Христина Соловій не просто поїхала до Сполучених Штатів Америки, але вразила звідти неочікуваною новиною. Зізнання вона супроводила кадром, на якому припала до немолодого чоловіка.

Всі ховаються в тіні: який вигляд мають діти Андрія Доманського і чому він їх не показує

Андрій Доманський носить статус багатодітного батька вже багато років, але своїх дітей не показує. Як виглядають спадкоємці ведучого? Детальніше в нашому матеріалі.

У нього сила в м’язах, у неї — в красі: дружина Олександра Усика показала себе без макіяжу

Олександра Усика чудово знають у всьому світі. А його дружина для багатьох шанувальників залишаться за кадром. Тому не всі знають про те, наскільки Катерина красива.