Полякова покинула Буряковського на віллі та перебралася в квартиру: сильна і незалежна

Оля Полякова більше не їздить до Києва через все Дніпро на своєму човні. Вона перебралася до своєї квартири у Київ, а чоловіка, Вадима Буряковського, залишала на заміській віллі.

Завжди радісна та усміхнена співачка Оля Полякова перебралася жити до своєї квартири в Києві після того, як там сталася халепа. Чотири роки тому, через те, що київські комунальники вчасно не полагодили дах, який протікав, велика кількість снігу, що почалася танути, просто опинилася у зірки в приміщенні. Тоді Оля Полякова публікувала і висвітлювала все це на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Вона показувала, що там було зіпсовано стелю, підлогу, а ще частково стіни. Одним словом, без ремонту ніяк не обійшлося! Це все сталося у 2020 році.

Цієї осені, 2024 року, співачка повідомила, що одного чудового ранку вона прокинулася саме в цій квартирі. Разом із нею була її 13-річна донечка Аліса, якій потрібно ходити до школи в Києві. Як відомо, Оля Полякова разом із своїм єдиним офіційним чоловіком, Вадим Буряковським, та двома доньками (ще дорослою 19-річною Марією), постійно мешкають на віллі в Київській області. До того ж, на самому березі Дніпра. У сімейства навіть є свій човен-катер, який Оля Полякова неодноразово показувала в своїх stories.

Оля Полякова повідомила, чому переїхала від чоловіка в окрему квартиру
Оля Полякова повідомила, чому переїхала від чоловіка в окрему квартиру

Поки квартира ще була не готова, саме цим човном Оля Полякова возила свою доньку Алісу в школу. Можливо, що більш правильно сказати, доправляла таким чином до київської школи. Також, подруга зірки, відома телеведуча Маша Єфросиніна разом із своїм сином, їздили до Полякової на вихідні, і були доставлені туди й назад, цим же човном. Після того, як знаменитість перебралася до київської квартири, хоч там ще й не все зроблено, у них відпала необхідність діставатися до Києва Дніпром. Таким чином Оля Полякова та її донька мають можливість скоротити свій час на роботу та в школу.

Утім, свого коханого чоловіка Оля Полякова залишила проживати на заміській віллі. Зірка досить часто любить жартувати про розлучення з чоловіком. Востаннє це було під час того, як вона натрапила на блогера-модника Ніколаса Карму. Тоді вона йому повідомила, що за 20 років спільного життя отримала від чоловіка подарунок, дорогоцінний годинник, і жартома додала, що значить вже можна розлучатися.

Схожі статті

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.

55-річна Надія Матвєєва показала, що робить із кучерями, щоб вони не були як мочалка

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва має розкішну кучеряву шевелюру, з якою не так легко впорається у домашніх умовах, тому зірка звертається до допомоги фахівців.