Даша Євтух показала, як сумує після вильоту чоловіка Олександра Глазова з “МастерШеф-14”

Олександр Глазов та Даша Євтух — дуже красива та позитивна пара. Але навіть вони можуть сумувати. Чи став цьому причиною швидкий виліт Саші в 14 сезоні "МастерШеф"?

Даша Євтух чудово відома більшості українців завдяки своїм жартівливим розпакуванням. Її згадували по телебаченню та піарили такі відомі люди, як Леся Нікітюк. Даша була в гостях у Слави Дьоміна та Аліни Доротюк, які захоплювалися її щирістю та позитивом. Але навіть ця весела дівчина іноді сумує та має для цього вагомі причини.

Даша була однією з найвеселіших учасниць 11 сезону “МастерШеф”. Вона часто заряджала людей навколо позитивом, тому прощатися з нею було сумно суддям, учасникам і глядачам. Сама дівчина також трішки засумувала перед тим, як покинути проєкт. Та вона дуже швидко впоралася з цією ситуацією і навіть знайшла в житті головне щастя.

Блогерка Даша Євтух під час участі в 11 сезоні МастерШеф
Блогерка Даша Євтух під час участі в 11 сезоні МастерШеф

Цим щастям стала донечка Феміда, яка народилася навесні цього року від її чоловіка Саші Глазова. Ця чудова пара була знайома уже дуже давно, понад 10 років. Але їхні романтичні стосунки почалися усього декілька років тому, а одружилися Саша та Даша у серпні 2023. І багато шанувальників впевнені, що вони ідеально підходять одне для одного.

Глазов навіть вирішив спробувати втілити свою давню мрію і за підтримки дружини пішов на кастинг 14 сезону “МастерШеф”, який успішно пройшов. Аналогічно дружині, він сподобався учасникам та глядачам. Але, на жаль, Олександр не зміг впоратися з викликами, тому вже 7 випуск та 16 місце стали для нього фінальними.

Нагадаємо, Даша змогла дійти аж до 11 місця. І Глазову було дуже сумно йти з проєкту. Він намагався посміхатися, але на очах у нього були сльози. Даші також було сумно, але зараз молода родина радіє своєму життю. І тому Євтух сумує хіба що перед тим, як змінить старий домашній костюм новим та купить щось для Феміди.

Даша Євтух показала нові образи, які обрала для себе та доньки Феміди
Даша Євтух показала нові образи, які обрала для себе та доньки Феміди

Схожі статті

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.

55-річна Надія Матвєєва показала, що робить із кучерями, щоб вони не були як мочалка

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва має розкішну кучеряву шевелюру, з якою не так легко впорається у домашніх умовах, тому зірка звертається до допомоги фахівців.