Давно хотіла стати матір’ю: Міка Ньютон засвітилася з маленькою дитиною на руках

Відома українська співачка Міка Ньютон вийшла на зв'язок зі Сполучених Штатів Америки та показалася з маленькою дитиною на руках. Що відомо про материнство зірки?

Далеко не одразу Міка Ньютон була готова розповісти про те, що переживала в Сполучених Штатах після еміграції. Так, перебралася за кордон вона більше 10 років тому. Музична кар’єра в Америці не пішла, але зірка знайшла для себе нову нішу: зйомки в рекламі і таким чином підтримувала себе фінансово тривалий час.

Незабаром її житті з’явився коханий чоловік Кріс. Дівчина вийшла заміж та побудувала сім’ю, а згодом дізналася про рак. Так як артистка довго ігнорувала симптоми, дійшла до непростого стану, але все ж таки змогла вилікуватися, і не так давно повідомила про те, що вже знаходиться в ремісії 5 років, а тому контроль над здоров’ям можна трошки послабити. Адже раніше вона приходила до онкоцентру кожні декілька місяців.

Міка Ньютон показала, як проводить час з маленькою дитиною

Міка Ньютон показала, як проводить час з маленькою дитиною

Зараз Міка Ньютон не приховує що дуже хоче стати матір’ю, постійно говорить про поповнення в сім’ї і не приховує ніжних почуттів до малят.

Зокрема, постійним героєм її мікроблогу в соціальній мережі Instagram став хлопчик, який народиться у її друзів. Кожного разу, коли молоді люди бачиться, Ніка одразу починає проводити час з малюком і тішить публіку спільними кадрами з ним.

Зокрема, нещодавно вона опублікувала нове відео, на якому постала з дитиною на руках. У дописі до публікації вона виразила свої ніжні почуття до малюка, а також показала, наскільки сильно їй пасує материнство.

Міка Ньютон показала, як проводить час з маленькою дитиною. Скріншот особистої сторінки зірки

Хто знає, можливо, увійшовши у стійку ремісію Міка Ньютон все ж таки задумується про народження власних дітей і незабаром повідомить публіці про те, що готується стати матір’ю. У будь-якому випадку, фанати їй цього щиро бажають.

До речі, неодноразово Віка також розповідала про те, що її чоловік Кріс дуже любить діток.

Схожі статті

Вона сяє, він не відводить очей: Вакарчук показав ту саму жінку, яку йому вдалося ощасливити

Святослав Вакарчук показав, як ощасливив жінку, яка неочікувано увійшла в його життя. Її очі наповнені щастям, а він свої не відводить від неї.

Красуня, котра співає корейською: Слава Камінська показала, яка у неї виросла дочка

Слава Камінська показала, якою виросла її єдина дочка Лаура від Едгара Камінського. Мало того, що дівчина справжня красуня, ще й співає корейською.

“Прокинулась без набряків і супер”: Леся Нікітюк зізналася, як це бути 37-річною

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк святкує свій 37 день народження. Жінка не тільки поділилася ексклюзивними фото, а й зізналася. як ставиться до свого віку.

Одне повідомлення і достатньо: Репяхова показала, як за секунду розгубила Павліка

Молода дружина Віктора Павліка показала, як чини зі своїм чоловіком. Катерина Репяхова може це зробити з ним всього лиш одним повідомленням.

Вона у нього не єдина, але на все життя: Стас Боклан показав свою дружину – 38 років в шлюбі

Головний "папік" країни Станіслав Боклан майже 40 років свого життя присвячує лише одній жінці - своїй дружині. Як виглядає обраниця відомого актора?

Синьоокий блондин з зухвалою зачіскою: Даша Малахова показала 12-річного сина

Зірка українського телебачення Даша Малахова вирішила потішити шанувальників сімейним контентом. Вона не тільки показала, як змінився її молодший син, а й розповіла про його спортивні досягнення.