Одне повідомлення і достатньо: Репяхова показала, як за секунду розгубила Павліка

Молода дружина Віктора Павліка показала, як чини зі своїм чоловіком. Катерина Репяхова може це зробити з ним всього лиш одним повідомленням.

Коли Віктор Павлік та його молода обранець ця публічно заговорили про свій роман, навколо пари було надзвичайно багато чуток. Катерина одразу ж використала це собі на користь та почала займатися блогінгом. А він свою чергу швидко почав набирати популярність. Навіть скандали ішли Катерині на благо.

У такому режимі родина живе вже багато років. Блогерка зуміла непогано заробити не тільки на контенті та рекламі, але й продовжувала виконувати обов’язки концертного директора, а також запустила власний бізнес. Зараз вона успішна жінка з чоловіком-артистом та маленьким сином.

Катерина Репяхова показала, як дивує Віктора Павліка

Дружина Віктора Павліка припиняє обстеження маленького сина
Катерина Репяхова показала, як дивує Віктора Павліка

І як з’ясувалося, Катерині вдається дивувати не тільки свою публіку, але й також чоловіка. Так, днями вона показала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram скріншот її листування з коханим. Виявилося, що збентежити Віктора Франковича у його зіркової дружини виходить з одного разу.

Так, Репяхова показала, як попросили у чоловіка допомоги, а потім надіслали йому список продуктів. Побачивши перелік, Віктор Франкович запропонував, щоб Катерина це зробила сама, а він просто її підвіз куди треба.

Цікаво, що це не вперше публіка має можливість посміятися з того, як Віктор Павлік сприймає прохання своєї дружини. Наприклад, декілька років тому Катерина попросила, аби співак підстриг їхнього сина у перукарні.

Катерина Репяхова показала, як дивує Віктора Павліка. Скріншот особистої сторінки зірки

Михайло повернувся додому майже лисий. Катерина була вражена, але не сварилася, а більше сміялася. Тим не менш, спадкоємця разом з батьком до перукарні вона більше не відправляє.

Нагадуємо, не так давно Катерина повідомила на особистій сторінці в Instagram про свою госпіталізацію. У блогерки вперше за багато років стався гострий рецидив циститу.

Схожі статті

Марічка Падалко заплакала в прямому ефірі, не стримавши емоцій: все сталося через колегу

Ведуча новин Марічка Падалко не змогла стримати емоцій у прямому ефірі і дала їм волю на очах у гостей та глядачів. Все сталося через колегу.

Вона сяє, він не відводить очей: Вакарчук показав ту саму жінку, яку йому вдалося ощасливити

Святослав Вакарчук показав, як ощасливив жінку, яка неочікувано увійшла в його життя. Її очі наповнені щастям, а він свої не відводить від неї.

Красуня, котра співає корейською: Слава Камінська показала, яка у неї виросла дочка

Слава Камінська показала, якою виросла її єдина дочка Лаура від Едгара Камінського. Мало того, що дівчина справжня красуня, ще й співає корейською.

“Прокинулась без набряків і супер”: Леся Нікітюк зізналася, як це бути 37-річною

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк святкує свій 37 день народження. Жінка не тільки поділилася ексклюзивними фото, а й зізналася. як ставиться до свого віку.

Вона у нього не єдина, але на все життя: Стас Боклан показав свою дружину – 38 років в шлюбі

Головний "папік" країни Станіслав Боклан майже 40 років свого життя присвячує лише одній жінці - своїй дружині. Як виглядає обраниця відомого актора?

Синьоокий блондин з зухвалою зачіскою: Даша Малахова показала 12-річного сина

Зірка українського телебачення Даша Малахова вирішила потішити шанувальників сімейним контентом. Вона не тільки показала, як змінився її молодший син, а й розповіла про його спортивні досягнення.