Вона у нього не єдина, але на все життя: Стас Боклан показав свою дружину – 38 років в шлюбі

Головний "папік" країни Станіслав Боклан майже 40 років свого життя присвячує лише одній жінці - своїй дружині. Як виглядає обраниця відомого актора?

Станіслав Боклан вже 38 років щасливо перебуває у шлюбі зі своєю коханою Наталею Кленіною. Його кар’єра на телебаченні почалася ще в дев’яностих, але справжню популярність і всенародну любов він здобув завдяки ролі в серіалі “Папік”.

Цікаво, що свою дружину Станіслав зустрів саме завдяки акторській діяльності. Вони познайомилися на сцені Київського академічного Молодого театру, де обидва працюють. Наталя стала для нього головною жінкою в житті, але до зустрічі одне з одним вони вже мали досвід шлюбу.

Стас Боклан показав, як виглядає його дружина Наталія Кленіна
Стас Боклан показав, як виглядає його дружина Наталія Кленіна

Перед тим, як одружитися з Наталею, Боклан мав короткочасний шлюб з актрисою Оленою Дудіч. Про цей період свого життя артист рідко говорить, але саме ці стосунки подарували йому єдину доньку Марію. Марія, у свою чергу, продовжила сімейну традицію, обравши професію в кіноіндустрії, де працює кастинг-директором.

Станіслав уклав шлюб з Наталією, яка вже була матір’ю сина Кирила Думського від попереднього союзу. Для Боклана Кирило став рідним, а в столичному середовищі його знають як популярного діджея. Про особисте життя Станіслава відомо не так багато, але він завжди з любов’ю говорить про свою дружину, висловлюючи повагу до її думки у професійних питаннях. Незважаючи на те, що Наталія не здобула такої ж популярності на телебаченні та в кіно, у театрі вона проявляє свій талант на повну силу.

Стас Боклан показав, як виглядає його дружина Наталія Кленіна
Стас Боклан показав, як виглядає його дружина Наталія Кленіна

Станіслав вважає, що дружина має право висловлювати свою точку зору щодо його ролей. Він підкреслює, що, по-перше, вона сама є актрисою, а по-друге, що йому дуже пощастило, адже вже понад 35 років Наталія є не лише його супутницею по життю, але й його вірним другом.

Схожі статті

Красуня, котра співає корейською: Слава Камінська показала, яка у неї виросла дочка

Слава Камінська показала, якою виросла її єдина дочка Лаура від Едгара Камінського. Мало того, що дівчина справжня красуня, ще й співає корейською.

“Прокинулась без набряків і супер”: Леся Нікітюк зізналася, як це бути 37-річною

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк святкує свій 37 день народження. Жінка не тільки поділилася ексклюзивними фото, а й зізналася. як ставиться до свого віку.

Одне повідомлення і достатньо: Репяхова показала, як за секунду розгубила Павліка

Молода дружина Віктора Павліка показала, як чини зі своїм чоловіком. Катерина Репяхова може це зробити з ним всього лиш одним повідомленням.

Синьоокий блондин з зухвалою зачіскою: Даша Малахова показала 12-річного сина

Зірка українського телебачення Даша Малахова вирішила потішити шанувальників сімейним контентом. Вона не тільки показала, як змінився її молодший син, а й розповіла про його спортивні досягнення.

Чи схожі тварини на своїх господарів? Каменських, Бадоєв та Дантес показали своїх улюбленців

З часом тварини починають переймати звички та навіть зовнішні риси господарів. Каменських, Бадоєв та Дантес поділилися фотографіями своїх улюбленців, тож пропонуємо оцінити, на скільки вони схожі.

“Він не здогадувався”: дружина Григорія Решетніка показала, як він відсвяткував своє 41-річчя

Близьке оточення відомого українського телеведучого Григорія Решетніка на честь його дня народження вирішило зробити цікавий сюрприз. Шоумен не очікував такого свята.