Оля Цибульська показала, як син фарбує їй нігті: “Запропонував мені заспокійливий манікюр” (ФОТО)

Оля Цибульська відома українська співачка і телеведуча, яка постійно дивує своїх підписників гуморними новинами зі свого життя. Оскільки гумор — це невід'ємна частина її життя.

Особисте життя Цибульської досить довгий час було під великим замком, оскільки її чоловік дійсно не хотів бути публічним, тому, на всіх заходах Цибульська була сама, або у колі своїх колег та друзів. Тому, ця ситуація викликала у публіки багато сумніві щодо наявності чоловіка у житті Олі. Це провокувало різноманітні плітки стосовно романів співачки.

Оля Цибульська

На самому початку її кар’єри дівчині приписували роман з Нікітою Добриніним, а згодом з кумом Дзідзьо. І чомусь, багато хто вважав, що саме він є батьком Нестора, оскільки зовнішньо вони схожі. Та сама Оля не реагувала на такі звинувачення, бо плітки завжди були, є і будуть. Важливо знати лише свою правду.

Так, влітку 2022 року нарешті у світ вийшов Сергій – чоловік Олі. І відтоді всі чутки відпали, але публічним чоловік не став і досі не бажає цього, тому що вважає це непотрібним для нього особисто. Тому, зараз Ольга більше показує себе та сина, який росте також з гумором.

Манікюр від сина

Тому, днями Цибульська показала, як Нестор вирішив зробити їй манікюр у домашніх умовах. Річ в тому, що хлопець малював прапор України у своїй інтерпретації. Тому вся кімната була замощена фарбами. Та у певний момент син вирішив зробити ще й матусі гарні нігті у яскравий синій колір, і це на той темний колір, який вже є на нігтях Цибульської.

Малюнок Нестора

До того ж варто сказати, що у родині Оля спілкується українською і син також. Хоча раніше, Нестор спілкувався переважно російською. Але перехід на рідну мову це свідомий вибір хлопчика, бо навкруги він чує українську.

Схожі статті

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.