Ольга Сумська показала, як привітала молодшу доньку Анну, яка на відміну від Тоні живе поруч: “Наша чарівна”

Ольга Сумська народна українська артистка, яка вже багато років виступає у театрах, знімається в українських серіалах та фільмах і вміє неймовірно професійно втілюватися в різні образи.

Першою роллю Олі у кінематографі була роль Роксолани, яка і зробила її справжньою зіркою українського кіно. Оскільки історія кохання української дівчини та османського Султана стала відомою на весь світ та захопила людей настільки, що досі вважається однією з найкрасивіших історій кохання. Тому, знято багато серіалів, фільмів та написано книжок. І Сумська стала причетною двічі до цієї історії, це дуже приємно.

Ольга Сумська

Оскільки Сумська є дуже відомою особистістю, то глядачів цікавить не лише її творче життя, а ще й життя поза камерами. Відомо, що Ольга є мамою двох дорослих доньок. Одна з них від першого шлюбу Тоня Матвієнко. Дівчина також пішла в акторську діяльність. Щоправда, своє покликання Тоня віднайшла у росії. І якщо раніше це вважалося нормою, то зараз Сумська дуже часто чує на свою адресу питання з приводу спілкування зі старшою дочкою, або, навіть претензії. І це ранить її як мати.

Але спілкування з дочкою в Ольги залишилась такою ж, якою й була раніше. Так само гарно збереглися стосунки молодшої дочки зі старшою. Так, днями у родині Сумської було свято. Свій 21-ший День народження святкувала молодша дочка актриси Анна Борисюк.

Дівчинка весь час була в Україні та не збиралась виїжджати, тому і День народження вона святкує в Україні поряд зі своїми батьками. І Ольга показала у своєму instagram, як вони з Анею провели цей день.

Сторіс Сумської

На фото видно, що дівчина одягнула вишиванку і відкрила маленьку коробочку з тортом, де були свічки з цифрами 21. А також, Сумська показала велику кількість повітряних кульок, які вони з чоловіком Віталієм Борисюком подарували дочці.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.