Вигляд першої леді: Маша Єфросиніна в трендовому костюмі розповіла, де зараз знаходиться – важлива місія

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна повідомила, що зараз знаходиться у Льові з важливою ціллю та метою для всієї України. Світ має знати про теперішні реалії нашої країни.

Так, на своїй сторінці в Instagram Маша Єфросиніна повідомила, навіщо приїхала до Львова. Відбулася Міжнародна конференція United for Justice, яка започаткована Офісом Президента та Офісом генерального прокурора.

Мета зустрічі надзвичайно важлива для українського народу – розбудова мережі всеосяжної відповідальності за воєнні злочини рф на території України. Всі згодні з тим, що росія має понести персональну відповідальність за свої дії.

Зазначимо, що Маша Єфросиніна на заході мала розкішний вигляд. Ділова леді, яка постала у вишуканому, класичному костюмі чорного кольору. Він робить жінку впливовою та статною. Доповнила образ прикрасою на шиї, яку подарувала співачка Надя Дорофєєва.

“Питаєтеся про прикраси – це Надя Дорофєєва мені подарувала, це її прикраса. Вона така українська, така ніжна. Мені дуже подобається”, – розповіла своїм підписникам Єфросиніна.

Телеведуча вже рік дала собі обіцянку відкрито, не закриваючи рота, говорити світу правду про події, які відбуваються в Україні. За кожного нашого захисника, за кожну людину, дитину, жінку вся росія та її армія мають відповісти. Поки Марія робить все, що в силах, аби стримати своє слово.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

Окрім Маші Єфросиніної на конференції були присутні й президент України Володимир Зеленський та перша леді Олена Зеленська. Кожен робить все можливе для досягнення спільної мети, щоб нарешті вибороти свою перемогу.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.