Залишив після себе багатства, сім’ю і таємного спадкоємця: як виглядає позашлюбний син чоловіка Тіни Кароль?

Відома українська співачка Тіна Кароль поховала свого чоловіка багато років тому, але продюсер залишив після себе далеко не одного спадкоємця.

Смерть чоловіка Євгена Огіра змінила співачку Тіну Кароль назавжди. Артистка не змогла впустити в своє життя іншого, а свою трагедію використала для написання ліричних пісень. У пари залишився спільний син Веніамін, який на даний момент навчається у Великобританії. Здавалося б хлопчик має успадкувати все від свого батька, але якби не так.

Як виглядає позашлюбний син чоловіка Тіни Кароль?

Тіна Кароль святкує День народження
Як виглядає позашлюбний син чоловіка Тіни Кароль?

Після смерті Євгена стало відомо, що у нього був позашлюбний син. Хлопчик народився раніше, ніж Веня і претендував на частину грошей від продюсера. З матір’ю дитини чоловіка майже нічого не пов’язувала. Заради малюка він не наважився одружуватися на жінці. Герої нашої статті ніколи не спілкувались журналістами і не згадувалися сім’єю у розмовах з пресою, аж допоки справа не дійшла до суду.

Втім, Тіна Кароль звертала пильну увагу на цю частину життя свого покійного чоловіка. Зокрема, вона приймала в гостях його позашлюбного сина, щоб він міг спілкуватися з рідним братом. Поп-діва вважала, що це дуже важливо для хлопців, і не дивлячись ні на що, чекала на хлопчика з розпростерта ми обіймами у себе вдома.

Тіна Кароль вийшла заміж за продюсера
Як виглядає позашлюбний син чоловіка Тіни Кароль?

Старшому сину Євгена Тіна організувала повну приватність, тому його фотографій в мережі знайти не можна. Зараз хлопець має бути вже дорослим юнаком, а уже зі співачкою навряд спілкується.

Подейкували, що нібито матір хлопчика навіть намагалася відсудити у Кароль права на її пісні, однак сама співачка спростувала дану новину. Де зараз знаходиться сім’я і що з нею сталося за ці роки невідомо.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.