Єгор Гордєєв поділився смачним рецептом авторської шаурми з сиром: фаст-фуд, який зірки їдять на сніданок

Єгор Гордєєв вважається незмінним обличчям каналу 1+1, оскільки вся Україна вже не уявляє ранкових ефірів без його участі, бо Єгор вміє подарувати правильний настрій на весь день.

Єгор відомий український холостяк, він не приховує того факту, що живе сам і що він поки що не знайшов тієї жінки, яка може полонити його серце, до того ж у чоловіка є багато роботи, яка займає майже весь час Гордєєва. Тому для знайомства з жінками поза роботою, у нього просто немає часу.

Єгор Гордєєв

Заведено вважати, що всі чоловіки, які живуть самі загалом не вміють готувати та не надто переживають щодо свого раціону та ведення побуту – це не та справа, яка є для них важливою. Але це лише застарілий стереотип, тому що сучасні чоловіки навпаки дуже відповідально ставляться до свого способу життя, здоров’я, харчування та побуту.

Наприклад Єгора можна віднести до сучасного типу холостяків, тому що він слідкує за собою та любить порядок у своєму житті, який створює власноруч. Тому й у питанні харчування Гордєєв дуже серйозний. В одному з останніх випусків “Сніданку з 1+1” він продемонстрував свій кулінарний талан та поділився смачним рецептом авторської шаурми, або чіз-ролу, як його називає сам Єгор.

Рецепт від Гордєєва

Отже, в ефірі ведучий поетапно готував свій ідеальний сніданок. Для цього він взяв такі інгредієнти, як:

  • плавлений сир
  • помідор
  • куряче філе
  • лаваш
  • часник
  • майонез
  • перець
  • петрушка
  • цибуля
  • сіль
Рецепт від Гордєєва

Всі продукти Єгор нарізав та поступово виклав на лаваш, потім загорнув все це у шаурму та підігрів на грилі, який дозволив зробити сир розплавленим, а корочку лаваша хрумкою. Потім розрізав рол на шматочки та почекав, поки він трохи охолоне. І все, далі можна смакувати під чашку запашної кави. Таку страву Єгор вважає ідеальним сніданком або ж перекусом. Смачно, швидко та дуже просто.

Схожі статті

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.

Кучеряве чорне волосся і широкі плечі: Наталія Могилевська показала, як виглядає її чоловік Валентин

Про своє особисте життя Наталя Могилевська мовчала протягом 10 років, і лише нещодавно зізналася, що нарешті в неї з'явився коханий, в якому вона повністю може довіритися.