Танці з незнайомим красенем: Лілія Ребрик показала прекрасну розтяжку з новим партнером – а як же Дикий?

Лілія Ребрик не тільки талановита ведуча, а й неповторна акторка, танцівниця. Її гра в театрі зводить з розуму, а танцювальні постанови стають прекрасним доповненням до кожної сцени.

Так, на своїй сторінці в Instagram Лілія Ребрик поділилася кадрами зі своєї вистави “Ін’єкція безсмертя”. Було все: драма, неймовірні хореографічні постановки, шалена емоційна гама в грі героїв та фірмові шпагати від самої зірки.

Це дійсно стало прекрасним доповненням до талановитої гри Лілії Ребрик, адже поєднувати в собі акторський талант та професійну танцівницю зможе далеко не кожен. Всі у захваті від такого театрального номера. Ці кадри змогли побачити й підписники зірки.

“Сьогодні граємо “Ін’єкцію безсмертя” в Молодому театрі 0 18:00. До зустрічі!”, – анонсувала Лілія.

Лілія Ребрик поділилася танцювальною постановкою в театрі

Така ніжна, чуттєва, граційна та пластична. Здалося, що ця жінка здатна поєднувати в собі всі таланти світу. Професійна телеведуча, акторка театру та кіно, вміла танцюристка. Кожне вміння артистки вдало поєднується між собою.

Нагадаємо, що Лілія Ребрик любляча дружина та мама. Свого майбутнього чоловіка Андрія Дикого зустріла в легендарному танцювальному шоу “Танці з зірками”. Всі звикли бачити біля неї тільки одного партнера – її коханого, але професійна діяльність вимагає взаємодію з іншими, тому й танцювати в театрі доводиться з колегами по виставі.

Лілія Ребрик з чоловіком та доньками

Разом любляча пара виховує двох доньок: Діану, яка з’явилася на світ у 2012-му році та Поліну, яка народилася у 2018-му. Дівчатка зростають теж творчими та дуже схожими на зіркових батьків.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.