Мрія Мартиновської: Хіменес-Браво в сорочці з метеликом, шортах і шльопках на шкарпетки привітав з 8 березня

У міжнародний жіночий день чоловіки звикли дарувати нам квіти, зазвичай це тюльпани, але бувають й інші квіти. Наприклад, Ектор Хіменес-Браво вирішив засипати жінок пелюстками троянд.

Ектор дуже відомий та харизматичний чоловік і прийняти від нього привітання точно хотіла б кожна жінка. І головний шеф-кухар країни це влаштував. Браво вирішив оригінально привітати прекрасну половину населення та подарувати кожній відчуття свята та унікальності.

Річ в тому, що Хіменес зняв відео, де у дуже кумедному образі розсипає пелюстки троянд з вази. Чоловік одягнув білу сорочку, причепив метелика та одягнув чорний піджак. Але найцікавіше далі – це шльопанці взуті на шкарпетки. Саме в такому святковому образі Ектор ніжно привітав кожну жінку на планеті з 8 березня. І якщо включити фантазію та уявити, що пелюстка троянди долетить саме до вас, то можна ще більше відчути атмосферу цього особливого свята.

Насправді Хіменес-Браво кожного разу вигадує цікаву подачу привітань з будь-яким святом, адже він вважається одним з найпривабливіших чоловіків в українському медійному просторі. Тому, не дивно, що він разом з командою настільки нестандартно та креативно продумує кожен раз, як себе подати так, щоб це було особливо. І кожного разу Ектору вдається здивувати та приємно вразити.

“День найчарівнішої частини людства. Вітайте своїх квіточок” – підписав свій пост Браво.

Проте робить він це від щирого серця, а не через підвищення власних рейтингів чи репутації. Ектор людина з дуже чуйним та відкритим серцем, тому якщо він щось каже або робить, це йде з душі. Але все ж таки й в його житті вже є та сама жінка, для якої він ладен гори звернути й саме для своєї обраниці Ектор робить найособливіші привітання та подарунки.

Але й про інших головний суддя “МастерШеф” не забуває і вітає дуже нестандартним способом, тому на мить можна забути, що серце цього чоловіка не вільне і просто радіти такій оригінальній подачі привітання.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.