Зелене – то весна: Лілія Ребрик одягла сукню-вишиванку в трендовому кольорі весни 2023 – патріотичний лук

Вишукана, ніжна та надзвичайно талановита акторка та телеведуча Лілія Ребрик показала свій трендовий колір на весну 2023. Що з цього вийшло? Дивіться в нашій статті.

Зірки українського шоу-бізнесу люблять дивувати своїми трендовими образами на різні пори року. Так, на своїй сторінці в Instagram Лілія Ребрик поділилася, який колір для неї є модним на весну 2023. Саме зелений став для жінки улюбленим відтінком цього сезону.

Зазначимо, що зелений колір дуже пасує телеведучій. Білявка, з вираженими рисами обличчя вміє вдало обирати речі, які будуть її прикрашати. На новій світлині постала в патріотичному образі, не забуваючи нагадати, про своє українське походження.

“…бо зелене – то весна”, – підписала нове фото Лілія.

Нагадаємо, що Лілія Ребрик зараз активно займається творчістю, виступає в театрі з різними виставами.

Крім акторських здібностей, зірка не раз дивує своїми майстерними танцювальними постановками, які чудово доповнюють кожну сцену. Фірмові шпагати стають завершенням всієї театральної вистави.

Нагадаємо, що завдяки силі танцю вона зустріла своє справжнє кохання, майбутнього чоловіка Андрія Дикого. Саме проєкт “Танці з зірками” подарував Лілії справжнє жіноче щастя, надійне плече, опору та тил. Андрій завжди підтримує свою дружину у всіх її починаннях.

Лілія Ребрик та її чоловік Андрій Дикий
Лілія Ребрик та її чоловік Андрій Дикий

Разом виховують двох прекрасних донечок: старша Діана, яка народилася у 2012 році та молодша донька Поліна, яка з’явилася на світ у 2018 році. Зазначимо, що дівчатка зростають дуже допитливими та творчими, як зіркові батьки.

Схожі статті

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.