Злата Огнєвіч показала, з ким провела час на відпочинку у Буковелі: блакитноокий красень з гарною посмішкою

Злата Огнєвіч відома українська співачка, яка змогла завоювати прихильність широкої аудиторії слухачів та має великої кількості людей, в тому числі й чоловіків, і напевно, їх кількість більше.

Огнєвіч стала справжньою зіркою українського шоу-бізнесу, яка змогла прославити Україну в багатьох європейських країнах. Над своєю кар’єрою Злата працювала багато років та навіть інколи взагалі не мала змоги для відпочинку. Тому тепер, ми бачимо артистку всюди, оскільки вона підіймає рейтинги тому чи іншому шоу.

Злата Огнєвіч

Проте пропри успішну кар’єру, Злата так і не змогла побудувати родину, і це має пояснення, це брак часу, тому що у сучасному світі жінкам доводиться обирати або себе та свій розвиток, або час на побудову стосунків з чоловіком. Звичайно, є різні приклади та навіть успішні заміжні жінки, які встигли народити та виховати дітей не залишаючи кар’єру. Та варто пам’ятати, що у кожного своя доля та свій шлях.

Через те, що Огнєвіч не мала часу на пошук партнера та знайомства, вона пішла на романтичне шоу “Холостячка”, де у неї був великий вибір чоловіків. Всі вони були різними, та й співачка знала, якого чоловіка вона хоче бачити біля себе. Серед усіх учасників серце Злати зміг зачепити лише один, і ним став бізнесмен Андрій Задворний.

Огнєвіч була впевнена, що саме він стане її партнером по життю, але Андрій вирішив, що далі стосунки будувати немає сенсу і розійшовся з артисткою. Та після цього роману Злата так і не знайшла чоловіка, який зміг би її підкорити. Тому своє життя вона присвячує собі та своїм бажанням.

Сторіс Злати

Нещодавно співачка поїхала на відпочинок у Буковель, де навчалася кататися на лижах, звісно, самостійно б вона не навчилася, тому найняла собі тренера і показала його у сторіс в соцмережі instagram. А тренером виявився блакитноокий симпатичний чоловік, на ім’я Руслан.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.