Старанний кухар: Володимир Остапчук показав, як самостійно справляється на кухні – невже Полтавська не готує?

Володимир Остапчук майже одразу після розлучення з Христиною Горняк занурився у нові стосунки. Зараз телеведучий проживає з журналісткою Катериною Полтавською та часто показує їхнє спільне життя.

Так, у своїй соціальній мережі Instagram Володимир Остапчук розповів, що зараз знаходиться у Кривому Розі. Але до цього прийшов додому на декілька годин, щоб відпочити та зібратися в дорогу.

Чоловік показав, як готує для себе на кухні. Жартома підписав відео: “Я жінка, а не посудомийка”. Всім стало цікаво, де знаходиться його нова обраниця й чому не турбується про коханого. Але, імовірніше за все, вона просто знімала це відео.

Сторіз Володимира Остапчука

Зі слів шоумена, Катерина Полтавська вміє готувати й дуже смачно. Неодноразово зірковий ведучий країни ділився світлинами страв, які мали апетитний вигляд, тому з цим немає ніяких проблем.

Нагадаємо, що Володимир Остапук був двічі одружений. Перша дружина Олена Войченко народила зірці двох дітей: дочку Емілію і сина Евана. Разом пара прожила з 2007 по 2020 рік. Причиною розлучення стали зради зі сторони Володимира.

Володимир Остапчук з дітьми
Володимир остапчук з дітьми

З 2020 по 2022 роки проживав в офіційному шлюбі з Христиною Горняк, проте про причину свого розриву вирішили публічно не повідомляти. Спільних дітей в екс-закоханих немає.

Зараз у Володимира третя спроба влаштувати щасливе особисте життя з 22-річною Катериною Полтавською, з якою давно разом проживають в елітному районі Києва. Дівчина зізналася, що подобається у коханому його турботливість, вдячність. відповідальність та мудрість. Є і мінуси, які схожі на характер один одного, тому обох все влаштовує.

Схожі статті

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?