Штора, фольга і дірява шкіра: найбільш дивні та безглузді сукні зірок на червоній доріжці Оскар-2023

В ніч з 12 на 13 березня в Лос-Анджелесі відбулася церемонія вручення премії "Оскар-2023". Для світу моди це така ж важлива подія, як і для кінематографу, і далеко не всі модні експерименти цього року були вдалими.

За всю історію існування премії “Оскар” було чимало дивних зіркових образів на червоній доріжці. В цьому році список безглуздих суконь поповнився новими екземплярами від найпопулярніших голлівудських красунь. Редакція “Сенсації” виділила ТОП-6 look-ів, які не врятує жоден ракурс.

Зої Салдана одягла тюль

Зірка фільмів “Пірати Карибського моря: Прокляття Чорної перлини”, “Стартрек” і “Аватар” Зої Салдана, схоже, вдихнула нове життя у кухонну тюль. Насправді це сукня від модного бренду “Fendi Couture”, вбрання від якого коштують десятки тисяч доларів, але хіба високу моду можна зрозуміти?

Зої Салдана. Оскар 2023
Зої Салдана. Оскар 2023
Зої Салдана. Оскар 2023
Зої Салдана. Оскар 2023

Леді Гага в сукні з “ризиком” ззаду

Співачка і акторка Леді Гага з’явилася на червоній доріжці “Оскар-2023” у ризиковому платті з цікавим прозорим верхом та спідницею, яка починається нижче стегон, відкриваючи тим самим огляд на форми знаменитості. Їй безперечно є чим похвалитися.

Леді Гага. Оскар 2023
Леді Гага. Оскар 2023
Леді Гага. Оскар 2023
Леді Гага. Оскар 2023

Сальма Хайєк у пайєтках і фользі

Сальма Хайєк стала першою мексиканкою, яку номінували на премію “Оскар” ще в 2003 році, і все вказує на те, що акторка так і залишилася в тому часі.

По-перше, у свої 56 вона виглядає просто бездоганно, а по-друге, Сальма, м’яко кажучи, не женеться за модними трендами. Знаменита красуня пройшлася повз камери папараці у червоній сукні, яка нагадує фольгу через мільйони блискучих пайєток.

Сальма Хайєк. Оскар 2023
Сальма Хайєк. Оскар 2023
Сальма Хайєк. Оскар 2023
Сальма Хайєк. Оскар 2023

Флоренс П’ю у шторах з вітальні

Іншу варіацію, як носити штори модно показала англійська акторка Флоренс П’ю. Але це вже явно не легенький тюль, а серйозна штора з ламбрекеном для вітальні. Згодні?

Флоренс П'ю. Оскар 2023
Флоренс П’ю. Оскар 2023
Флоренс П'ю. Оскар 2023
Флоренс П’ю. Оскар 2023

Ріанна у дірявій шкірі

Вагітна співачка Ріанна вийшла на червону доріжку у шкіряній сукні з з дивними розрізами на стегнах зробив акцент на проблемних зонах артистки. Не зважаючи на своє цікавеньке положення, вона не змогла уникнути критики публіки за вибір вбрання.

Ріанна. Оскар 2023
Ріанна. Оскар 2023
Ріанна. Оскар 2023
Ріанна. Оскар 2023

Єва Лонгорія у кухонній фіранці

Зірка серіалу “Відчайдушні домогосподарки” Єва Лонгорія завершує наш ТОП платтям, яке нагадує кухонну фіранку. Порятунком образу стала сама акторка – Габі з роками стала тільки краща.

Єва Лонгорія. Оскар 2023
Єва Лонгорія. Оскар 2023
Єва Лонгорія. Оскар 2023
Єва Лонгорія. Оскар 2023

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.