Катерина Репяхова показала фото з пологового будинку: подарує Віктору Павліку п’ятого малюка? (ФОТО)

Молода та досить відома українська блогерка Катерина Репяхова ніколи не приховує подробиць зі свого життя від підписників, проте інколи дуже інтригує та розповідає новини за мірою їх здійснення.

Відомо, що поштовхом до популярності Каті став її шлюб з народним артистом України Віктором Павліком, адже шлюб з відомим чоловіком, який набагато старший за неї, дуже сильно бентежив публіку і всім було цікаво, як же само виглядає молода обраниця Віктора. Тому, до дівчини завжди було прикуто багато уваги.

Родина Репяхової

Таким чином Катя стала популярною блогеркою, і нині за нею слідкує 162 тисячі людей, це не мало, тобто аудиторія у жінки широка, тому, звісно вони щодня чекають від Катерини новин з особистого життя. І дружина Павліка щиро розповідає про всі події зі свого життя.

Але засудження з приводу великої різниці у віці з чоловіком досі є зі сторони підписників, та Катя вже не звертає на це уваги. Адже вони справжня родина, яка виховує спільного сина Михайла, якому і мама і зірковий тато приділяють багато уваги. Катя навіть створила власний бренд одягу для сина та інших малюків, бо їй важливо одягати дитину в якісний одяг. Та чи замислюються вони про другу дитину, поки невідомо.

Катя біля пологового

Проте днями Репяхова показала фото на фоні пологового будинку “ADONIS”, але це не лише пологовий, це медичний центр з хірургії та діагностики. Тому, причиною цього може бути не лише вагітність дівчини.

Катя у лікарні

А от у наступних історіях Катя вже показала свій візит до медичного центру “Діла”, де вона скоріш за все здавала аналізи. Тож, можливо дівчина просто проходить медогляд запланований, а можливо щось не так з її здоров’ям. Та про це Репяхова поки що не розповіла, але вже витратила немаленьку суму грошей на своє обстеження. Тож, залишається лише чекати нових розповідей від дружини Павліка та слідкувати за її  сторіс.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.