Опинилася поза сімейною ідилією: як виглядає дочка Горбунова, яку не беруть на сімейні свята як сина Осадчої

Новина про весілля Юрія Горбунова та Катерини Осадчої стала справжнім сюрпризом для шанувальників зірок, і тим не менш ощасливила більшість з них. А що на рахунок падчерки ведучого?

У Каті Осадчої та Юрія Горбунова до створення спільної історії було не менш насиченим та романтичним і минуле. Телеведуча “Світського життя”, будучи зовсім юною дівчиною, вийшла заміж за Народного депутата України Олега Поліщука та народила від нього первістка Іллю.

Катерина Осадча та Ілля Поліщук
Юрій Горбунов показав падчерку від першого шлюбу. Катя Осадча з старшим сином

Хлопчик зростав під опікою матері та бабусі, а згодом отримав можливість переїхати і до батька, який знайшов своє кохання з іншою. Тим часом Катя Осадча тривалий час взагалі не вірила в шлюб і запевняла, що вийде заміж вдруге лише за умови, що в неї з’явиться дитина. І це сталося!

Юрій Горбунов показав падчерку від першого шлюбу

Роман Юрія Горбунова та Каті Осадчої розвивався цілком таємно, хоча шанувальники фантазували на рахунок того, що колеги можуть насправді бути коханцями. Про весілля зірки повідомили лише тоді, коли живіт Катерини неможливо було приховувати.

Спочатку на світ з’явився їхній спільний син Іван, а згодом і Данило. При цьому розлучення Юрія Горбунова з дружиною Людмилою залишилося абсолютно поза кадром. Телеведучий ніколи не розповідав, як його благовірна сприйняла новину про наявність у нього кохання на стороні, і чи взагалі жив він на той момент зі своєю обраницею.

Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, з якою він був одружений 20 років
Як виглядає дочка Юрія Горбунова

Як відомо, спільних дітей у них не було, але Юрій Горбунов виростив дочку дружини Ксенію як рідну. Телеведучий ніколи не приховував своєї щирої батьківської любові до спадкоємиці і навіть після усього пережитого підтримує з нею зв’язок. Однак на відміну від Іллі Поліщука, який постійно з’являється на родинних святах і у компанії своїх молодших братів, Ксенія жодного разу не потрапила у кадр на сімейних заходах. Очевидно, тому що не була на них присутня.

Де зараз проживає дівчина, чи знаходиться вона в Україні, наскільки близько спілкується зі своїм вітчимом — усе це залишається великою таємницею для преси. Як і її матір, красуня веде непублічний образ життя і не бажає потрапляти під світло софітів.

Завдяки Ксенії, до речі, Юрій Горбунов вже пізнав, що таке бути дідусем, адже жінка виховує власних дітей.

Схожі статті

Два брати, але несхожі в усьому, хоч і обидва красені: які вони – сини Анатолія Хостікоєва від різних жінок

Колись знаменитий актор Анатолій Хостікоєв був мрією своїх співвітчизниць. Гучні ролі дали йому можливість стати не тільки успішним актором, але й першим красенем в Україні.

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.