Алекс Топольський показав своє нове кохання: зовсім не нагадує переможницю “Холостяка” Катю Лозовицьку

Алекс Топольський став головним героєм останнього дванадцятого сезону найромантичнішого шоу України "Холостяк", де намагався відшукати своє справжнє кохання серед багатьох дівчат.

Останній сезон видався досить не схожим на всі інші, оскільки його прем’єра затягнулась надовго, а також, це був перший сезон, який довелося дублювати українською. Спочатку це дуже не сподобалось глядачам, але зацікавленість у романтичних історіях головного героя, пересилила, і згодом всі до цього звикли.

Алекс Топольський

Алекс відразу сподобався й учасницям, і глядачам, адже він мужній, симпатичний, розумний, харизматичний, успішний та дуже чемний і вихований. Його ставлення до відносин, до жінок, до життя та сімейного очага дуже вразило всіх дівчат. Але все ж таки й загадка у ньому також була, ніхто не міг пізнати його повністю, бо він не сильно розкривався учасницям. Це помітили глядачі, а згодом і дівчата.

Як і у всіх сезонах, інтриг тут не бракувало, тому, дівчата між собою сварилися, а Алекс намагався зрозуміти свої почуття до кожної з них. Та з кожним побаченням все лише загострювалося, бо дівчата були дуже різними та не схожими навіть за характером одна на одну. Але врешті решт у фіналі залишилось двоє дівчат і Топольський не міг зрозуміти до кінця своїх почуттів, бо йому подобались обидві.

Та на фінальній битві за кохання перемогла Катя Лозовицька, яка змогла полонити серце хлопця. Після шоу пара проіснувала недовго, адже вони так і не змогли знайти золоту середину у стосунках. Зараз вони не спілкуються та здається, тримають образу одне на одного.

Сторіс Топольського

Катя живе в Україні, а Алекс то на Балі, то в Америці. І оскільки чоловік досить активно веде свій власний блог в соціальній мережі, тому днями він показав фото з дівчиною, яку було видно лише наполовину. І підписники почали припускати, що це його нове кохання. Але Алекс нічого конкретного не відповів.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.