Як виглядають спадкоємці Олександра Пономарьова від різних жінок, серед яких затесалася позашлюбна дитина

Знаменитий український виконавець виховав двох дітей від різних шлюбів, а також взяв на себе відповідальність за падчерку, яка з часом прийняла його за рідного батька.

Перший цивільний шлюб у житті Олександра Пономарьова приніс йому подвійне батьківське щастя. Так, окрім того, що в цьому союзі у співака народилася перша дитина, дочка Женя, він став вітчимом маленькій красуні на ім’я Зоя.

Як виглядають спадкоємці Олександра Пономарьова

Дочка Олени Мозгової народилася у стосунках з іншим чоловіком, але виконавець залюбки прийняв дівчинку як рідну.

Не дивлячись на досить бурхливі романтичні стосунки з продюсеркою, їм не було суджено тривати довго. З часом пара прийняла рішення розстатися. Ініціатива належала Олені, яка зрозуміла, що закохалася в іншого чоловіка. Як повідомляла продюсерка, фізичної зради не було, але було достатньо того, що вона не кохала Олександра.

Натомість Пономарьов 20 років згодом розповів, що його колишня дружина все ж таки стрибала у гречку. Дану інформацію Мозгова спростувала.

Як виглядають спадкоємці Олександра Пономарьова

Дівчата вельми болісно відреагували на новину про розлучення батьків. І Зоя і Женя не розірвали з ним зв’язку. Ба більше, Євгенія прийняла рішення переїхати до батька і проживала з ним деякий час. Зоя ж і нині активно спілкується з вітчимом, називає його татом і підтримує з ним зв’язок.

Доньці Олександра Пономарьова виповнилось 25 років
Як виглядають спадкоємці Олександра Пономарьова

У шлюбі з Вікторію Мартинюк у Олександра Пономарьова народився перший син. Хлопчика також назвали Олександром. Історія з Вікторією тривала досить короткий проміжок часу. Після розлучення дівчина розповідала, що Пономарьов дозволяв собі у шлюбі багато зайвих речей, які поклали край їхньому коханню.

На кого більше схожий син Олександра Пономарьова: на нього чи на Вікторію Мартинюк
Як виглядають спадкоємці Олександра Пономарьова

Не дивлячись на погані стосунки з матір’ю дитини, співак зміг побудувати дуже довірливі взаємини зі спадкоємцем. Тато та син багато подорожують разом, а також неймовірно схожі зовнішньо.

Тим часом зіркова мама докладає зусиль, щоб між сім’ями зберігалася ця гармонія. Зокрема Вікторія заявила, що навчила свого спадкоємця з повагою ставитися до цивільної дружини Олександра, про яку сам співак не поспішає розповідати пресі. Тож між сином артиста та його новою жінкою панують доброзичливі взаємини.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.