“Який ти дорослий”: Ксенія Мішина показала свого сина Платона, який давно виріс – дані про батька

Талановита акторка, головна героїня проєкту "Холостячка" Ксенія Мішина показала, як виріс її єдиний син Платон. Хлопчик подорослішав, змужнів, ходить до школи та любить гарно одягатися.

Своєю силою волі, мужністю, впевненістю неодноразово доводила, що можна досягти бажаного результату. Варто лише захотіти цього та невпинно працювати над метою. Титанічна праця над фігурою акторки цьому доказ.

У своєму Instagram-блозі часто ділиться новинами з життя та світлинами з єдиним синочком Платоном, якого виховує сама в любові, повазі та гармонії. Варто вміти розмовляти зі своєю дитиною без образ, принижень та криків.

Нещодавно показала, як виріс її єдиний синочок, адже йому вже 10. Він змужнів, любить стильно виглядати та навіть має акторські здібності, як його зіркова матуся. Ксенія пишається, що є матір’ю саме такого хлопчика.

Ксенія Мішина показала, як виріс її син Платон

Відомо, що біологічного батька Платона звуть Олександром. Жінка зізнається, що ніколи не показувала його світлин сину. Для них це складно. Ксенія розповіла, що за період повномасштабного вторгнення росії в Україну, колишній чоловік набрав номер її телефону, чого вона аж ніяк не очікувала. Він просив вибачення перед жінкою, але зараз нічого не змінити.

Ксенія Мішина не розповіла Платону, хто насправді цей чоловік, хоча вони особисто бачилися. Сину представила Олександра, як її знайомого. Колишній має іншу дружину і двох дітей, тому акторка мріє, щоб її хлопчик познайомився зі своїми братами. Це його життя, його вибір, тому Мішина ніколи не стане на заваді щастю свого первістка, якому бажає тільки кращого.

Нагадаємо, що зірка мала змогу побувати щасливе життя з переможцем проєкту “Холостячка” Олександром Еллертом, проте справжньому коханню завадили постійні сварки, ревнощі, щільний графік акторки та часті непорозуміння. Ксенія вирішила сама закінчити ці стосунки.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.