Олексій Арестович продемонстрував самозакоханість без меж: випустив блокноти із зображенням свого обличчя

Олексій Арестович певний період часу був для українців народним заспокійливим та снодійним. Адже він з самого початку повномасштабної війни став красномовно заспокоювати народ.

Арестович дуже різко з’явився на просторах українських медіа, він і раніше займався політичною діяльністю, проте мало хто знав про його існування. Та з лютого 2022 року його обличчя стало надто публічним. Олексієм почали цікавитись люди та багато хто навіть був захоплений ним довгий час та навіть багато зірок не могли заснути без мантри Арестовича на ніч. А також його почали активно кликати на різноманітні інтерв’ю, адже Олексій став ще й народним провидцем.

Олексій Арестович

Річ в тому, що він ще у 2019 році передбачив всі події, які відбуваються зараз. І такі моменти стали здаватися дуже дивними, тому що неможливо настільки конкретно все передбачати. І саме тоді, коли політик став поводити себе дуже дивно, та приховано визнавати Україну слабкою, його почали все менше сприймати у народі. З’явились ті, хто його почав критикувати та виставляти у світі не в дуже гарному світі. Так, виходить, що культ Арестовича поступово опинився на самому дні. Тому чоловіка тепер не слухають на ніч та не хочуть визнавати його вагомою людиною.

Та здається, Арестович не збирається виходити зі свого вигаданого світу зірковості. Тому, чоловік продовжує робити з себе культову особистість України. Відомо, що крім політики, Олексій проводить різноманітні курси та вебінари з психології та філософії. Тому, йому є чим зайняти себе і продовжує навчати людей, тим знанням, які знає неймовірно добре.

Блокнот з Арестовичем

Так, його учні, активно розповідають, що вивчають інформацію, яку надає Арестович. Одна дівчина виклала у сторіс блокнот, де зображено обличчя Олексія в усій красі. І насправді така колекція навіть не дивує нікого, тому що українці вже встигли помітити самозакоханість Арестовича, яка часто перетинає кордони адекватної оцінки самого себе.

Схожі статті

Не пішов стопами батька: як насправді виглядає єдиний син Михайла Поплавського, який ледь вижив в аварії

Про любов Михайла Поплавського до свого єдиного сина Олександра знає вся країна, і недарма, адже родина пройшла через дуже складні речі. Як зараз виглядає чоловік?

“Рожеві паєтки та дорога фірмова перука”: Тіна Кароль показала сукню на тонких бретелях – схожа на весільну

Знаменита українська виконавиця Тіна Кароль більше 15 років є символом жіночності та краси. І образи постійно намагаються повторити, а походи в світ стають темою для обговорень.

Фантастичне перевтілення Галушки з Дніпродзержинську у Віру Брежнєву: ТОП-6 образів за 42 роки життя

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва пройшла непростий шлях, який привів її до різних результатів. Вона стала супер популярною, але зараз переживає непрості часи.